23 april 2020, door Imara Milatz

Rode oortje nieuwe stijl: we love de meest luisterverhalen van Rouze

23 april 2020, door Imara Milatz

Rode oortje nieuwe stijl: we love de meest luisterverhalen van Rouze

Jajaja! Het bestaat eindelijk, niet meer non-existent, een plek met spicy luisterverhalen voor vrouwen! Us ladies in touch brengen, en houden, met je seksualiteit door middel van korte, sexy luisterverhalen. En daarvoor mag je je naar Rouze haasten. Van spannende trio’s tot spontane seks met je ex, and all good things in between. In een soort hoorspel-esque setting ervaar je de flirterige, intieme of gewoon bloedje geile situaties waarin de personages zich bevinden: op kantoor, tijdens een schoolreünie of een avondje in tha club. We voelen de spanning al oplopen... 

 

Rouze

Rouze

Oprichter Eva de Visser smulde als tiener al van Bouquetreeksboekjes en las met alle plezier de Fifty Shades of Grey-boeken  -en nee, écht niet om de ‘sterke’ verhaallijn. Met Rouze wil ze verandering brengen in wat er voor vrouwen online allemaal te vinden. Eva: “Online is er veel erotiek, maar het is vaak te heftig of wordt aangeboden in een te spammerige omgeving. Dat is gewoon niet fijn. Ik miste online nog een plek waar je zonder spam en schaamte, vanuit het vrouwelijk perspectief, goede verhalen vindt.” Is dat even een partijtje goed gelukt.

Op de afgeladen website van Rouze is van alles te vinden. Of je worst lust gaat over de ontmoeting van twee jonge vrouwen in een supermarkt en in Another day at the office word je samen met de hoofdpersoon verliefd op een nieuwe collega. Sommige verhalen blijven iets meer in het romantische sferen hangen, terwijl andere verhalen er geen gras over laten groeien. Wink wink. 

Hoe het werkt?

Hoe het werkt?

Superduper simpel! Eerst speur je de website af en beluister je het mega aanbod van previews. Eentje gehoord welke je wel wat lijkt? Dan koop je deze als los verhaal voor €0,49, of alle verhalen voor maar €3,99. Een leuke, nieuwe ervaring voor tijdens je blokje om, op de bank, tijdens het koken of… in bed.

En wat nou hé, als je de verhalen met spiksplinternieuwe AirPods kan beluisteren? Dat kan zomaar gebeuren! Ga naar www.rouze.me en koop 1 of meerdere verhalen. Zet bij het aanmaken van je account Barts Boekje tussen haakjes, achter je naam. Kijk, doe je zo: *je naam* (Barts Boekje), en je hoort heel snel of je de gelukkige winnaar bent. To shoot your lucky shots en om nog meer kans te maken, mag je ook altijd Rouze op Instagram volgen. 

Rest ons alleen nog maar te zeggen: geniet ervan! 😉

Rouze