9 december 2022, door Maartje

In bed met Bart: Kinky Insta

9 december 2022, door Maartje

In bed met Bart: Kinky Insta

Ja ja, al die foto's van 'sexy' meiden met volle, oranje lippen en peachy billetjes hebben we nu wel gezien. En daar worden wij niet heel warm van. Wat wel tot de verbeelding spreekt op Instagram zijn accounts als Monprintemps en MydearVagina. Smaakvolle illustraties, of 'art erotique'. Soms zijn de schetsen zelfs zo verrassend en inspirerend dat we de telefoon mee naar de slaapkamer nemen. Wie zegt dat Instagram niet inspirerend is!

 

Wat wel tot de verbeelding sprekend op Instagram zijn accounts als Monprintemps (@_mon_printemps); knappe schetsen van verrassende standjes. Ingetogen en eerlijk gezegd gewoon geel mooi. Of MyDearVigina, een visuele vaginalofzang.

Stuk voor stuk accounts met smaakvolle illustraties, of ‘art erotique’. Soms zijn de schetsen zelfs zo verrassend en inspirerend dat we de telefoon mee naar de slaapkamer nemen. Wie zegt dat Instagram niet inspirerend is!

Het eerste account van @Regards_Coupables werd offline gehaald, want in strijd met de regels van instagram. Sindsdien tekent de man achter de spannende (en vaak ook hele leerzame) illustraties geen tepels meer, en ook geen andere details. Is oke, het is nog altijd helder genoeg.

De Deense @TinaMariaElena doet het met waterverf. Soms moet je even drie keer kijken maar ja hoor, het zijn mensen. Knap en gewoon prachtig mooi account.

Italians do it better zeggen ze toen? @FridaCastelli maakt er in elk geval een mooi plaatje van. Natuurgetrouwe tekeningen binnen de lijntjes van wat mag op instagram, en dat maakt het juist zo spannend.

Nathalie, uit LA, vinden we leuk omdat ze, anders dan de meeste accounts, ook een stukje uit haar eigen leven laat zien. Nee, niet haar sexleven, maar haar expo’s en daily life. Afgewisseld met spannende, gecompliceerde (op alle fronten) lijntekeningen. @NathalieJhane

Ook een topfavoriet is het account @Valeria_ko_art. Kleur hier, en prachtige ruige tot de verbeelding sprekende én inspirerende illustraties. Die illustraties zijn inlijst-waardig, dat snapt de maakster ook, en dus kun je ze aanschaffen en thuis boven je bed hangen. Helemaal gratis (en o zo leuk) is zijn de wallpapers. Inderdaad, om een printscreen van te maken en als screensaver te bewaren. Ze staan opgeslagen in de highlights van de maakster.

Voor een beetje kinky en vrouwelijk schoon wil je Apollonia Saintclair volgen. Het ene werk is iets provocerender dan de ander en stuk voor stuk zijn ze prachtig. Je kunt deze kunstwerken zelfs kopen. Top om zo’n erotisch beeld boven het bed te hangen. Wedden dat je partner er ook blij mee is.

Gek op cartoon stijl? Dan is Eromatica er eentje om te volgen. Het beeld is kleurrijk, met kleine quotes bij de werkjes. De meeste posts zijn meer liefdevol dan kinky en absoluut geen straf om dit af en toe op je timeline te krijgen.

We zijn het er niet altijd mee eens, maar Kapilds raw laat zijn dat less soms zeker more is. Deze beelden zijn ruwe schetsen van kinky activiteiten (lees: sexytime). Wij zijn fan!

laat je likken!