25 november 2023, door Romy Weevers

In bed met Bart: de leukste (knapste/ meest verrassende) sextoys

25 november 2023, door Romy Weevers

In bed met Bart: de leukste (knapste/ meest verrassende) sextoys

Laten we eerlijk zijn, het taboe rondom seks is nog steeds niet helemaal doorbroken. Best gek, want seks is toch wel een van de leukste (en lekkerste) dingen die er is. Of je nou met je partner de koffer induikt of met jezelf. En dan is het al helemaal spannend om er op z'n tijd een speeltje bij te pakken. De keuze is reuze (maakt de boel soms ook lastig, want welke toy past nou bij mij?). Wij bij Barts Boekje verzorgen tips die het leven een stukje leuker en fijner maken. U snapt: sextoys! Zie hier het lijstje: de leukste, nieuwst, beste en lekkerste seksspeeltjes. Tried and tested, maar natuurlijk. Deze speeltjes wil jij (beloofd!) in je nachtkastje.

 

The Womanizer Premium 2

The Womanizer Premium 2

Waarom veel fabrikanten hun speeltjes van die afschuwelijke namen geven, blijft ons een raadsel. Wat wel weten weten is dat the Womanizer een topding is. Het is, let op, een ‘luchtdruk vibrator’. Er zijn verschillende varianten en ze doen allemaal net iets anders. Wat belangrijker is, is de uitleg van die luchtdruk: het wonderlijke speeltje is namelijk geen vibrator: de Womanizer trilt niet. In plaats daarvan zorgt de Womanizer ervoor dat wanneer je het kapje om je clitoris plaatst er een vacuum ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer je klit met luchtdruk golven wat onwijs goed z’n werk doet. Kijk, en dan heb je ons he. De bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren… O! Zit ‘ie al in je winkelmand?

De premium (en tevens knapste versie, vinden wij) koop je hier bij Self Studies!

The Magic Pulsing Rabbit van PureVibe

The Magic Pulsing Rabbit van PureVibe

Een sextoy kan best een beetje spannend zijn. Wat vind ik nu lekker? Wil ik dat mijn clitoris gestimuleerd wordt of liever een toy die inwendig z’n werk doet? Ha! Gelukkig bestaan er ook toys die tot de klasse ‘alles-in-één’ behoren. Zie daar: The Magic Pulsing Rabbit. Deze toy vibreert én pulseert. Op deze manier word je clitoris gestimuleerd, maar ook de g-spot. Iets met ‘twee vliegen, één klap’. Zo kun je helemaal losgaan en uitvinden wat jij lekker vindt. De rabbit is óók nog eens waterdicht, superfijn voor onder de douche. En daarnaast heeft deze draadloze toy ook nog eens een leuk prijsje. Perfect instapmodel die Pulsing Rabbit.

Uitproberen? Je kunt ‘m hier bestellen bij PureVibe.

Anemone vibrator van My Own Filo

Anemone vibrator van My Own Filo

Een speeltje zo knap dat je het bovenop je nachtkastje legt in plaats van onderin het laatje verstopt. Dat zijn de toys van My Own Filo. Net zo mooi is het verhaal achter dit bedrijf. Het doel van Team Filo is om kennis en ervaring over intieme onderwerpen te verbeteren, het vrouwelijk lichaam te normaliseren en plezier te accepteren als algemene gezondheidsbehoefte. Hear, hear!

Naast de mooiste toys heeft My Own Filo ook cosmetica, tassen en andere accessoires. Onze aanrader? De Anemone vibrator. Deze vibrator kan ook als massage tool gebruikt worden. Met maar liefst tien verschillende vibratiestanden kun je jezelf helemaal ontdekken met dit waterproof speeltje. En hadden we al gezegd hoe knap ze op je nachtkastje staat?

Je koopt de Anemone vibrator en ander moois hier, bij My Own Filo. 

Magic Wand Europe

Magic Wand Europe

Van Oprah door naar Samantha. Je weet wel, die van Sex and the City. Onze Sam wist wel van wanten, én kende haar pappenheimers: dus vanaf het moment dat zij de Magic Wand, ooit heel aardig bedoelt als massage apparaat, ter hand nam voor een pas de uno was het ding in no time een hit. Zelfs nu Sex and the City al lang van de buis is, heeft de vibrator op geen enkele manier aan populairiteit ingeboet en is er nu een Europese variant op de markt. Waarom vraag je? Het is een van de, al dan niet dé krachtigste massager die er te vinden is. Het is dan ook nogal een lomp, groot ding dus niet schrikken als je hem uit de doos haalt. En er zit een snoer aan. Ja, daarom doet ie t dus ook zo goed. Als je je daar eventjes overheen zet gaat er een wereld voor je open. Ietwat aan de prijzige kant maar de investering dubbel en dwars waard. Echt waar. Ook leuk: doe dit samen met je partner, dan vibreert die namelijk gewoon lekker met je mee. Je kunt hem zelfs op mannen gebruiken.

Hier koop je ‘m 

SVAKOM ELVA VIBREREND EITJE

SVAKOM ELVA VIBREREND EITJE

Deze vriendin is heel erg mooi om te zien. Ze kan gewoon mee op je tas (een perfect reismaatje is het ook), en alleen de insider heeft in de gaten dat het stiekem een sextoy is.

Nog leuker: het Svakom Elva vibrerend eitje is op afstand bestuurbaar met de meegeleverde afstandsbediening. Spannend om die afstandbediening aan je partner te geven natuurlijk… Maar je kunt ook zelf de spreekwoordelijke touwtjes in handen nemen! In totaal heeft dit vibrerende eitje 5 vibratie standen en 5 intensiteit standen. De Elva is waterdicht, zo kan je ook in bad of onder de douche genieten van de krachtige vibraties.

Svakom Elva

We blijven nog even in de spelsferen. Bij dit kaartspel geen verliezers, only winners! Leer meer over je eigen seksuele verlangen en dat van je partner. Je koopt ze hier!

Potje dobbelen

Potje dobbelen

De beste ideeën zijn eenvoudig – dat is al jaren zo en dat geldt voor vrijwel iedere tak van sport, ook de sextak. Want hoelang is het geleden dat je met je partner (voor de avond) een eenvoudig spelletje dobbelen hebt gespeeld? Nou? Juist!

Wij deden het en dat was zo leuk! Je zou denken dat het vooral leuk is voor een fris koppeltje maar vergis je niet: een relatie van een jaar of 15 kan een avondje spelletjes spelen ook dondersgoed gebruiken. Met de erotische dobbelstenen van Willie dobbel je een avondvullend programma: wat moet je doen, op welke plek in het huis en op welk lichaamsdeel de handeling uitgevoerd moet worden. We like.

Ps. Kost een donnie en daarmee is het óók een te leuk cadeautje. Hier koop je ze

De We-Vibe

De We-Vibe

Als Oprah zegt ‘ We-vibe!’, dan zeggen we allemaal ‘We-vibe’. Zo werkt het. Dr. OZ demonstreerde het speeltje namelijk tijdens een speciale aflevering over het verrijken van je seksleven. Oprah was enthousiast, publiek enthousiast en zo werd dit speeltje in één klap wereldberoemd. En terecht. Met de We-Vibe (de naam zegt het al) hebben zowel dame, als heer extra plezier. Double the fun, dus. Hoe ‘ie werkt? Voor veel vrouwen leidt penetratie niet tot een orgasme. Vrijwel altijd moet de clitoris worden gestimuleerd. En dat doet deze We-Vibe dus. Je brengt ‘m aan als een soort clip, waarbij een van de uiteindes aan de buitenkant tegen de clitoris aanzit. In dat uiteinde zit een motortje dat de clitoris stimuleert. Geloof ons, altijd raak. Er zit ook nog eens een afstandsbediening bij met een bereik van 3 meter, dus als je in bent voor 50-shades-of-Grey achtige taferelen kun je hier ook je lol mee op.

Hier vind je hem

l'Eve

l'Eve

Ook samen met je partner te gebruiken, of gewoon lekker (heel lekker) in je eentje: l’Eve. Vrouwvriendelijk en qua vorm zeer bescheiden, maar qua effect helemaal bam! Met l’Eve stimuleer je je clitoris en het gebied eromheen en je kunt ‘m tot standje negen opvoeren. Je begrijpt dat een stevige trilling het snelste the trick does. En – hier gaan we helemaal lekker op – hij kan mee in bad en onder de douche. Dus ook voor een private party met de deur op slot is l’Eve je go to sextoy.

ROMP Flip

ROMP Flip

De ROMP Flip draadloze wand massager is er niet eentje als alle andere. De Romp Flip is namelijk kleiner dan de andere wand massagers en daardoor erg handzaam. Deze wand massager heeft een krachtige stimulatie intensiteit. De kop van de ROMP Flip is flexibel waardoor hij perfect meebeweegt met de vormen van het lichaam. Met 6 vibratie standen en 4 vibratie patronen, heeft deze toy veel stimulatie combinaties. Omdat de ROMP Flip gemaakt is van zachte siliconen, voelt de massager heerlijk aan op de huid. Daarnaast is deze paarse massagestaaf ook nog eens waterdicht, zo kun je hem ook onder de douche gebruiken. Hier kun je ‘m kopen (ook leuk voor de portemonnee trouwens)