18 juni 2020, door Anne Akkerman

In bed met Bart: de leukste (knapste/ meest verrassende) sextoys

18 juni 2020, door Anne Akkerman

In bed met Bart: de leukste (knapste/ meest verrassende) sextoys

'Laat je likken', mogen we graag roepen bij het afscheid. Een grapje natuurlijk, maar lekker is het wel. Nu we vol op Bart Blijft Binnen koers zitten, en daar - eerlijk is eerlijk - best lekker op gaan, wordt het zaak dat het in huis ook spannend blijft. We speelden al langer met het idee (en met onszelf): In Bed met Bart. And now is the time.

Duik je met ons mee de koffer in? We trappen af met een 1-2-tje: de leukste, nieuwste, beste en lekkerste sexspeeltjes. Tried and tested, uiteraard. Hand op ons hart, dit zijn de knallers.

De We-vibe

De We-vibe

Als Oprah zegt ‘ We-vibe!’, dan zeggen we allemaal ‘We-vibe’. Zo werkt het. Dr. OZ demonstreerde het speeltje namelijk tijdens een speciale aflevering over het verrijken van je seksleven. Oprah was enthousiast, publiek enthousiast en zo werd dit speeltje in één klap wereldberoemd. En terecht. Met de We-vibe (de naam zegt het al) hebben zowel dame, als heer extra plezier. Waar zit dat ‘m dan in? Nou, voor veel van ons leidt penetratie niet tot een orgasme. Hebben we van horen zeggen. Vrijwel altijd moet de clitoris worden gestimuleerd. En dat doet deze We-vibe dus. Je brengt ‘m aan als een soort clip, waarbij een van de uiteindes aan de buitenkant tegen de clitoris aanzit. In dat uiteinde zit een motortje dat de clitoris stimuleert. Geloof ons, altijd raak. Er zit ook nog eens een afstandsbediening bij met een bereik van 3 meter, dus als je in bent voor 50-shades-of-Grey achtige taferelen kun je hier ook je lol mee op. Quarantaine? Maak van de nood een deugd zouden we zeggen.

Hier vind je hem

SVAKOM ELVA VIBREREND EITJE

SVAKOM ELVA VIBREREND EITJE

Sorry maar hoe leuk is deze vriendin! En nog heel erg mooi om te zien ook. Ha! Die kan gewoon mee op je tas (een perfect reismaatje) is het ook, en alleen de insider heeft in de gaten dat het stiekem een sextoy is.

Nog leuker: het Svakom Elva vibrerend eitje is op afstand bestuurbaar met de meegeleverde afstandsbediening. Spannend om die afstandbediening aan je partner te geven natuurlijk… In totaal heeft dit vibrerende eitje 5 vibratiestanden en 5 intensiteitsstanden. De Elva is waterdicht, zo kan je ook in bad of onder de douche genieten van de krachtige vibraties.

Svakom Elva

Potje dobbelen

Potje dobbelen

De beste ideeen zijn eenvoudig – dat is al jaren zo en dat geldt voor vrijwel iedere tak van sport, ook de sextak. Want hoelang is het geleden dat je met je partner (voor de avond) een eenvoudig spelletje dobbelen hebt gespeeld? Nou? Juist!

Wij deden het en dat was zo leuk! Je zou denken dat het vooral leuk is voor een fris koppeltje maar vergis je niet: een relatie van een jaar of 15 kan een avondje spelletjes spelen ook dondersgoed gebruiken. Met de erotische dobbelstenen van Willie dobbel je een avondvullend programma: wat moet je doen, op welke plek in het huis en op welk lichaamsdeel de handeling uitgevoerd moet worden. Kind kan de was doen. We like.

Ps. Kost een donnie en daarmee is het óók een te leuk cadeautje. Hier koop je ze

"

Nieuw in het assortiment: De Pleasurelab Moonshake™ massager via Willie.nl. Een verrassend voordelige verrassing die we zomaar een nieuwe klassieker zouden willen noemen, niet in de minste plaats vanwege de looks, het ‘zachte’ gevoel en de veelzijdige extra’s en opzetstukken. Lees meer

"

Magic Wand Europe

Magic Wand Europe

Van Oprah door naar Samantha. Je weet wel, die van Sex and the City. Onze Sam wist wel van wanten, én kende haar pappenheimers: dus vanaf het moment dat zij de Magic Wand, ooit heel aardig bedoelt als massage apparaat, ter hand nam voor een pas de uno was het ding in no time een hit. Zelfs nu Sex and the City al lang van de buis is, heeft de vibrator op geen enkele manier aan populairiteit ingeboet en is er nu een Europese variant op de markt. Waarom vraag je? Het is een van de, al dan niet dé krachtigste massager die er te vinden is. Het is dan ook nogal een lomp, groot ding dus niet schrikken als je hem uit de doos haalt. En er zit een snoer aan. Ja, daarom doet ie t dus ook zo goed. Als je je daar eventjes overheen zet gaat er een wereld voor je open. Ietwat aan de prijzige kant maar de investering dubbel en dwars waard. Echt waar. Ook leuk: doe dit samen met je partner, dan vibrireert die namelijk gewoon lekker met je mee. Je kunt hem zelfs op mannen gebruiken. Zoek die zelf maar op.

Hier koop je ‘m 

l'Eve

l'Eve

Ook samen met je partner te gebruiken, of gewoon lekker (heel lekker) in je eentje: l’Eve. Vrouwvriendelijk en qua vorm zeer bescheiden, maar qua effect helemaal bam! Met l’Eve stimuleer je je clitoris en het gebied eromheen en je kunt ‘m tot standje negen opvoeren. Je begrijpt dat een stevige trilling het snelste the trick does. En – hier gaan we helemaal lekker op – hij kan mee in bad en onder de douche. Dus ook voor een private party met de deur op slot is l’Eve je go to sextoy.

The Womanizer

Waarom veel fabrikanten hun speeltjes van die afschuwelijke namen geven, blijft ons een raadsel. Wat wel weten weten is dat the Womanizer een topding is. Het is, let op, een ‘luchtdruk vibrator’. Wel heb je me ooit. Er zin verschillende varianten en ze doen allemaal net iets anders. Er is de Womanizer Premium en de Classic, de Liberty (die de Pro40 heeft vervangen) en Starlet2. Daarnaast is er de Womanizer DUO. Een Womanizer met vibrator als opvolger van de Inside Out. Aha. Wat belangrijker is, is de uitleg van die luchtdruk: het wonderlijke speeltje is namelijk geen vibrator: de Womanizer trilt niet. In plaats daarvan zorgt de Womanizer ervoor dat wanneer je het kapje om je clitoris plaatst er een vacuum ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer je klit met luchtdruk golven waardoor het lijkt alsof je gebeft wordt. Kijk, en dan heb je ons he. De bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren… O! En er is nu zelfs een speciale parelmoer editie.

Laat je likken!

(verwen jezelf en ga voor de premium – die is zo mooi! Hier vind je haar)

The Womanizer

ROMP Flip

ROMP Flip

De ROMP Flip draadloze wand massager is er niet eentje als alle andere. De Romp Flip is namelijk kleiner dan de andere wand massagers en daardoor erg handzaam. Deze wand massager heeft het een krachtige stimulatie intensiteit. De kop van de ROMP Flip is flexibel waardoor hij heerlijk meebeweegt met de vormen van het lichaam. Met 6 vibratiestanden en 4 vibratie patronen, heeft de ROMP Flip veel stimulatie combinaties. Omdat de ROMP Flip gemaakt is van zachte lichaamsveilige siliconen, voelt de massager heerlijk aan op de huid. Omdat de massagestaaf waterdicht is, kan je hem ook onder de douche gebruiken.