48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 04-12-2017
  • Amsterdam

Scheepvaartmuseum Pop-Up Amsterdam

Scheepvaartmuseum Pop-Up Amsterdam

4 dagen, of eigenlijk: 4 avonden lang kun je eten op de binnenplaats van een van de werkelijk ALLERmooiste locaties van Amsterdam: Het Scheepvaartmuseum! Dit feest is onderdeel van het Amsterdam Light Festival (sowieso leuk en niet te missen).

Van 21 tot en met 24 december kun je 's avonds gratis het Scheepvaartmuseum in en er eten in het voor de gelegenheid opgerichte pop-up restaurant. Leuk natuurlijk, maar wat je je daar vooral bij moet beseffen, is dat je dan zit te tafelen onder de sterrenhemel met dank aan het weergaloze glazen dak van het Scheepvaartmuseum.

Barts Boekje - scheepvaarmuseum amsterdam

Het Open Pleyn is the place to be, onder, zoals gezegd, het glazen dak van het Scheepvaartmuseum. De lange tafels staan er opgesteld en eten die je van een één of drie gangen menu, inclusief dank en de keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Feest, dat spreekt voor zich, en ook als je even geen honger hebt, of geen plekje aan de lange tafels (hoewel... Het plein is fors dus dat moet gek lopen), is er ook koek en kopie geregeld, en live jazz muziek van het Conservatorium van Amsterdam. 

Reserveren doe je hier: Amsterdam Light Festival in het Scheepvaartmuseum

Ook doen: tafelen onder de lampjes van de Hortus!