Nederland, Overijssel29 oktober 2021, door Maartje

Restaurant Sizzles at the Park, Apeldoorn (Gelderland)

Nederland, Overijssel, 29 oktober 2021, door Maartje

Restaurant Sizzles at the Park, Apeldoorn (Gelderland)

De vorige vestiging van het fine dining concept Sizzles at the Park (toen nog aan de Koninginnelaan in Apeldoorn, Gelderland) was al een hit. En deze vernieuwde versie in het prachtige Oranjepark in Apeldoorn is helemaal een knaller. Wát een geweldig pand met een nóg prachtiger interieur. Daarbovenop komen nog de geweldige gerechten van het chefs menu, geïnspireerd door de Nikkei-keuken (lees: een mix tussen de Japanse en Peruaanse keuken). Verrassend! Prachtig mooie plek en heerlijk eten - wat wil een mens nog meer.

Deze dijk van een tip + review kregen we van Roos Steenbruggen a.k.a. miss @showthehospitality.

Restaurant Sizzles at the Park, Apeldoorn

Restaurant Sizzles at the Park, Apeldoorn

Laten we beginnen bij het begin. In een intiem boetiekje met een kleine selectie prachtige sieraden en interieur-items word je ontvangen door de eigenaresse herself: Esther Habers. Stel je een kunstzinnige dame met blond haar voor, met hippe bril en vooral een stralende persoonlijkheid. Ze brengt ons naar het ‘bijgebouw’. Normaal misschien iets twijfelachtig, maar nee, loop maar vol vertrouwen mee. Je loopt langs een lichte interieuroase, ietwat Scandinavisch georiënteerd, maar dan opperchic. Volgende stop is de loungeruimte met enorm fijne fauteuils en knappe tafels om dan uit te komen in het donker aangezette bijgebouw. De chill area. Hier nemen ze je graag mee in een spannende Japanse, Peruaanse experience. Nou, neem ons maar mee hoor.

Helemaal uitgelounged? Dan word je begeleid naar een enorme ronde tafel in de hoek om daar uit een drie-, vier- of vijfgangen menu te kiezen, waarin je je voorkeur voor vega/vis/vlees kunt aangeven. Het vergt dus een beetje vertrouwen in de keukenbrigade, maar echt, dat kan. De zalm in nori is een ultieme favoriet. Fris en vol van smaak. Subliem.

Eindig je avond met een espresso martini in de lounge of binnentuin, want ook deze is té knap. Sip, dine & chill in ieder geval heel snel hier, want dit is bijna on-Nederlandse hospitality. Geniet!

Sizzles at the Park