17 oktober 2017, door Maartje

Skiphop.com

17 oktober 2017, door Maartje

Skiphop.com

Ja auw horror iew... Helemaal mee eens, ik vind de website van het New Yorkse Skiphop ook Niet Te Doen. Schreeuwende kleuren, hysterische kinderkleden, truttige rammelgevallen... Allemaal waar. Maar. MAAR! Skiphop is dus ook het label achter de inmiddels nagenoeg iconische door velen als best beoordeelde (leren) luiertassen waar je mee gezien wil worden. Surprise! En als je die rugzakken (die zijn toch wel echt het leukst, ook de stoffen) uit de lelijke context van de Skiphop.com website haalt, dan krijg je parels zoals de kiekjes hierboven.

Gelieft zijn de tassen om twee eenvoudige redenen: de looks (niet allemaal nee, maar als ze goed gaan, gaan ze ook echt goed) en - belangrijk - functionaliteit. De kosten doen ook mee: voor 100 dollar heb je een leren tas, voor 90 eentje van stof (doe die met strepen!). Let bij het bestellen wel even op of je invoerrechten moet betalen. Zo ja: er gaat binnenkort vást iemand naar Amerika die er eentje voor je mee wil nemen.

Rechtstreeks de diaper bags shoppen doe je hier: Skiphop

(al moet ik zeggen dat deze vriend als we speak in mijn mandje ligt... Prima luiertas met een lapje van de HEMA erin, toch? En een klassieker, dus altijd goed...)