Nederland, Rotterdam12 september 2023, door Yfke Voorbij

Koreaans bestel je op z’n best bij SOJU Bar Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 12 september 2023, door Yfke Voorbij

Koreaans bestel je op z’n best bij SOJU Bar Rotterdam

In Rotterdam mag er al een tijdje genoten worden van alle Korean BBQ goodness, namelijk bij SOJU Bar. En alsjemenou, wat zijn we blij dat we dat in Amsterdam en Eindhoven nu ook mogen! Dit restaurant is geïnspireerd op de Koreaanse leefstijl; gezelschap door middel van eten en drinken. Top, daar lusten we hier ook wel wat van. Aanschuiven kan, maar dit is ook ideaal comfort food om te laten bezorgen. Thuisbezorgd.nl, bedankt!

SOJU Bar

SOJU Bar

Bij SOJU Bar eet je Korean Fried Chicken (ja, daar is ‘ie weer) en spoel je dit weg met bier en Soju. Soja? Nee, Soju dus. Soju is een Koreaanse borrel, een beetje vergelijkbaar met wat sake is voor Japan. Soju wordt (meestal) gemaakt van rijst en valt onder gedestilleerde dranken. We kunnen verklappen: het drinkt onwijs lekker weg.

Thuis(on)bezorgd eten

Thuis(on)bezorgd eten

Mocht je liever thuis je Korean-style avond willen inluiden, dan moet je dat gewoon doen! We snappen ook dat je al dit lekkers liever ongegeneerd met je handen eet op de bank. Gelukkig begrijpen SOJU bar en Thuisbezorgd.nl dit ook.  We zeggen joggingpak aan, series bingen en een overload bestellen aan: Bingsu, Bibimbap, Kimbab, Mandu en last but zeker not least; the Korean Fried Chicken! Misschien ken je niet alles, maar het is zeker het proberen waard.

Bestel hier SOJU bar

 

 

Thuisbezorgd