Dit is waarom je voor South African Travellers moet kiezen voor je reis naar Zuidelijk Afrika

Dit is waarom je voor South African Travellers moet kiezen voor je reis naar Zuidelijk Afrika

It's time for Africa! Hoewel je met al onze Kaapstad content een heel eind komt, begrijpen we het heus wanneer je naast het speurwerk ook het regelwerk uit handen geeft. Bij South African Travellers (SAT) ben je in goede handen. Want als er een partij is die we onze kostbare vakantie (iets met tijd en geld) toevertrouwen, dan zijn zij het. Als de beste weten ze hoe je een authentieke en uitzonderlijke reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en Botswana invulling geeft.

South African Travellers

South African Travellers

Wanneer je een verre reis maakt zijn er een hele hoop zaken waar je rekening mee moet houden. Zoveel te zien en zoveel te doen, dus het is fijn als er iemand met je meekijkt (en regelt). En voor Afrika is dat nog een tikkeltje fijner. Tried and tested, maar dat communiceren met campings en andere accommodaties voor de beste kampeerspots of lodges laten we liever aan de kenners over. De kenners? We herhalen: South African Travellers (SATravellers) dus. Het Nederlandstalige reisagentschap voor Zuidelijk Afrika gevestigd in Kaapstad is gespecialiseerd in het organiseren van authentieke en uitzonderlijke reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en Botswana. Een trip naar Kaap de Goede Hoop, leeuwen spotten tijdens een safari of olifanten bewonderen vanaf je eigen terras. Allemaal tof, allemaal mogelijk.

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

We willen allemaal off the beaten track, de beste parken aftikken voor het spotten van de Grote Vijf en een goede nachtrust, maar South African Travellers begrijpt dat onze wensen nog verder gaan dan dat. We willen dé honeymoon waar we het nog jaren over hebben, de allerbeste eerste safari ervaring ooit voor de kids of de laatste grote reis met wie dan ook voor er dingen veranderen. En juist voor die écht bijzondere reizen moet je deze partij hebben. Op de website heb je de keuze tussen verschillende thema’s (familiereis, ontdekking, safari, huwelijksreis, golfreis, motorreis, groepsreis of alles op maat). Als je bijvoorbeeld interesse hebt in een familiereis, verschijnen er bij het klikken op die pagina verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen een familiesafari naar Botswana of de must-sees van Zuid-Afrika. Bij de andere thema’s verschijnen ook diverse opties.

Als je nog specifieker of anders wilt, denken ze graag met je mee. Er is namelijk een teamlid dat zich volledig wijdt aan het samenstellen van jouw droomreis (wat een droombaan). Dat is pas luxe.

 

Droomreis

Droomreis

En dan denk je: zo, klusje geklaard, en na een zorgvuldig samengestelde reis hoor je ze niet meer. Maar nope, zelfs tijdens je reis krijg je voortdurend advies en ondersteuning wanneer nodig. We kunnen je garanderen dat dit erg handig kan zijn, of je nu in de bush bent, op de zoutvlakten, of aan de oevers van de rivier. Vooral wanneer je twijfelt tussen camping A of B, of wanneer je onverhoopt in de problemen komt (fingers crossed van niet natuurlijk).

SATravellers werd in 2007 opgericht door een Belgisch koppel en in 2018 sloten Natalie en Flip, twee Nederlanders, aan bij de club. Een aantal jaar later hebben de oprichters Kaapstad verlaten maar is het team van SAT flink gegroeid. Dat is te merken aan het aanbod, want de keuze is reuze, daar bij South African Travellers.

South African Travellers