Dit is waarom je voor South African Travellers moet kiezen voor je reis naar Zuidelijk Afrika

Dit is waarom je voor South African Travellers moet kiezen voor je reis naar Zuidelijk Afrika

It's time for Africa! Hoewel je met al onze Kaapstad-artikelen en boeken best al een stukje op weg bent, begrijpen we het heus wanneer je naast het speurwerk ook het regelwerk uit handen geeft en verder wilt gaan dan Cool Cape Town only. Mogen we opteren voor South African Travellers (SATravellers)? Bij hen ben je namelijk in opperbeste handen: als er een partij is die we onze kostbare vakantie (iets met tijd en geld) toevertrouwen, dan zijn zij het. Als de beste weten ze hoe je een authentieke en uitzonderlijke reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en Botswana invulling geeft. En ja, dat willen we. Jij ook? SATravellers it is!

South African Travellers

South African Travellers

 Wanneer je een verre reis maakt, zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden. Met zoveel te zien en te doen, is het prettig als er iemand is die met je meekijkt (en meteen alles voor je regelt – thank you very much). En voor Afrika is dat nog net een tikkeltje fijner. Tried and tested, maar dat communiceren met accommodaties voor de beste lodges laten we liever aan de kenners over. De kenners? We herhalen: South African Travellers (SATravellers) dus. Het Nederlandstalige reisagentschap voor Zuidelijk Afrika, gevestigd in Kaapstad, is gespecialiseerd in het organiseren van authentieke en unieke reizen naar bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Namibië, Mozambique en Botswana. Of je nu wilt genieten van een trip naar Kaap de Goede Hoop, leeuwen wilt spotten tijdens een safari of olifanten wilt bewonderen vanaf je eigen terras, bij SATravellers is het allemaal mogelijk en allemaal tof.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

En nu?

En nu?

We willen allemaal heel graag off the beaten track gaan, de beste parken aftikken om de Grote Vijf te spotten en een goede nachtrust hebben, maar South African Travellers begrijpt dat onze wensen nog verder gaan dan dat. We willen dé honeymoon waar we het nog jaren over hebben, de allerbeste eerste safaribelevenis ooit voor de kids of de laatste grote reis met wie dan ook voordat er dingen veranderen. En juist voor die écht bijzondere reizen moet je bij deze partij zijn. Op de website heb je de keuze tussen verschillende thema’s (familiereizen, ontdekking, safari, huwelijksreis, golfreis, motorreis, of alles op maat). Als je bijvoorbeeld interesse hebt in een familiereis, verschijnen er bij het klikken op die pagina verschillende opties. Zo kun je kiezen tussen een familiesafari naar Botswana of de must-sees van Zuid-Afrika. Bij de andere thema’s verschijnen ook diverse opties

Als je nog specifieker of anders wilt, denken ze graag met je mee. Er is namelijk een teamlid dat zich volledig wijdt aan het samenstellen van jouw droomreis (wat een droombaan!). Dat is pas luxe.

Droomreis

Droomreis

En dan denk je: zo, klusje geklaard, en na een zorgvuldig samengestelde reis hoor je ze niet meer. Maar nope, zelfs tijdens je reis krijg je voortdurend advies en ondersteuning wanneer nodig. We kunnen je garanderen dat dit erg handig kan zijn, of je nu in de bush bent, op de zoutvlakten, of aan de oevers van de rivier. SATravellers zijn er dus ook voor jou als je onverhoopt in de problemen komt (fingers crossed van niet natuurlijk).

South African Travellers