Italie19 maart 2022, door Nina van Hilst

Familie yoga retreat bij Mandali, 1-7 mei 2022

Italie, 19 maart 2022, door Nina van Hilst

Familie yoga retreat bij Mandali, 1-7 mei 2022

Wie thuis weleens yoga doet weet dat yoga en kinderen een goede combinatie zijn. Soms doen ze vrolijk mee en soms verknallen ze heel je practice en daar lachen we dan hard om. Wanneer je als ouder zelf relaxed bent, worden de kindjes meestal ook zen. Mandali Retreat Centre organiseert komende meivakantie met Yoga Leentje voor het eerst een familie yoga retreat. In plaats van tegen een hectische schoolvakantie aan te hikken, kun je je verheugen op een weekje rust, verbinding met je kindje(s) en prachtig uitzicht over de vallei van Mandali. Familie yoga retreat bij Mandali, willen we dit? Ja!

 

Wil je juist een momentje voor jezelf, Mandali heeft heel het jaar rond een programma met allerlei retreats.

 

Beeld Lauren Roxburgh

Familie yoga retreat

Familie yoga retreat

In de bergen van Noord Italië ligt het prachtige retreat center van Mandali. Hier kun je op yoga, meditatie en andere mindful experiences komen. Drie dagen of langer dompel je super chill onder in de Italiaanse berglucht, de mooie tuinen, het overheerlijke eten en de mensen bij Mandali. Dikke aanrader en wat ons betreft zou het een jaarlijks momentje me-time mogen zijn.

Deze meivakantie kun je er samen met je kindje(s) naartoe. Mandali en Yoga Leentje hebben een programma samengesteld voor gezinnen. Van yoga apart voor volwassenen en apart voor kinderen tot yogalessen samen, massages, creativiteit en verbindende lessen. En ook genoeg vrije tijd om samen te spelen, slapen, wandelen of de buurt te gaan verkennen. Net als bij andere Mandali retreats vul je zelf de week in zoals voor jou goed voelt.

Yoga, slapen, eten, repeat

Yoga, slapen, eten, repeat

Zes nachten in een van de fijne kamers, alle lessen, eten en begeleiding van Yoga Leentje en het Mandali team boek je vanaf €1550. De (vlieg)reis boek je zelf en Mandali kan je helpen met een betaalbare transfer te regelen. Of je huurt een auto en gaat samen nog een paar dagen op roadtrip langs de mooie lago’s. Dit klinkt als een avontuur om nooit te vergeten.

Alle informatie en boeken kun je via de website van Mandali.