2 november 2017, door Maartje

Spruit babyvoeding

2 november 2017, door Maartje

Spruit babyvoeding

Kijk, dit vinden we nu een mooi: een jong, fris label dat zelfgemaakte babyvoeding maakt, hartstikke vers. Zoals de inmiddels bekende thuisbezorgd-van-uit-de-huis-tuin-en-keuken-keuken, maar dan voor de mini. Omdat 'het ouderschap is al uitdagend genoeg is'. Waarvan acte. SPRUIT is de naam en SPRUIT streeft er naar om een en ander in elk geval iets gemakkelijker te maken door in elk geval een alternatief te bieden tussen óf de bekende potjes (nah) óf uren in de keuken (pfff). SPRUIT Amsterdam doet dat laatste voor je en levert een en ander vers aan de deur. Hulde.

Barts Boekje - Spruit 2
Belangrijk: de club denkt er ook nog eens aan om voldoende variatie in de gerechten aan te brengen zodat je kleintje zoveel mogelijk smaken leert kennen, hun bijdrage aan gezonde allesetertjes. Hadden we de term 'hulde' al gebezigd? Bestellen kan iedere dag, maar niet altijd in het weekend, maar hoe en wat, inclusief het menu van de dag, vind je terig op de site. Easy. 

Helemaal leuk vinden we dat SPRUIT op de kaart gaat. Letterlijk. Op de menukaart dus. Momenteel is namelijk echt nergens aanbod van gezonde maaltijden voor baby’s en peuters in de horeca. Zodra het voor de allerjongsten etenstijd is, vertrekken gezinnen en loopt de horeca ondernemer omzet mis. Zonde! Wil SPRUIT anders zien. Mooi. Te beginnen bij een aantal horecagelegenheid die ook SPRUIT-minded zijn. De groep is nu nog aan het vergaren maar waar de verse kids-happen op de kaart komen, horen we vast en zeker snel genoeg. Zelf een adres aandragen? Mail dan even naar horeca@eetspruit.nl, maak je jezelf blij mee.