Nederland, Brabant11 oktober 2023, door Kim ten Have

Stella Suites, een Boutique Hotel gelegen te midden van Brabant

Nederland, Brabant, 11 oktober 2023, door Kim ten Have

Stella Suites, een Boutique Hotel gelegen te midden van Brabant

Stella Suites, in Goirle (vlakbij Tilburg is dat): een opvallend boutique-hotel-exemplaar in een petit dorp te midden van Brabant. Niet te missen door die opvallende Jugendstil-architectuur, klassieke witte gevel, kleine balkonnetjes en grote ramen - Franse sfeer heerst hier hoor. Luxe en stijl, dat mogen we hier zeker wel zeggen. Slapen kun je er als de beste, in een van de acht luxe suites of in één van de vier rooms. De suites zijn, zoals ze zelf zeggen: de masterpieces van het hotel. Allemaal piekfijn ingericht en met een eigen touch. Alles tot in detail doordacht en top of the bill afgewerkt. Alles fijn, fijner, fijnst: of je nu uren in het bad zit, aan het ronken bent in je bed, nipt aan een glas wijn op je eigen balkon of de omgeving scant vanuit je raam, bij Stella Suites zit je goed.

Stella Suites, Goirle

Stella Suites, Goirle

Wie oh wie neem je mee? Wordt het een vriendentrip (Brabantse nachten zijn lang), een romantische getaway met je lover (we herhalen: het ligbad) of gewoon op pad met het hele gezin (Efteling om de hoek)? Of toch een werktrip in Stella’s salon: geen saai kantoor, gewoon lekker knus aan een grote tafel omringd met kleur en sfeer voor die hersenkrakende brainstormsessies. Voor wat frisse lucht stap je zo de eigen terrastuin in, ook een heerlijke plek voor een drankje. En wat moet je nu in Goirle horen we je denken? Je wilt misschien de deur niet uit maar mocht je toch even op pad willen, dan is de omgeving meer dan het verkennen waard.

Brabantse gezelligheid

Brabantse gezelligheid

Te midden van de Brabantse gezelligheid. Op slechts een steenworp afstand van het bruisende Tilburg, voor je portie shoppen, terras en restaurants hoppen. In De Houtloods bijvoorbeeld, gevestigd in het oudste pand aan de creatieve Spoorzone, veel licht, industrieel, met een grote open keuken. Het hele jaar door een aanrader. Of bekijk het even van een andere hoogte bij Meta Maze: het grootste kunstdoolhof ter wereld. Al een leuk uitje an sich, maar met rooftopbar Doloris zeker het bezoeken waard.

Met de kids

Met de kids

Liever lekker rondwandelen door de straten van Goirle, ook zeker niet verkeerd of nog beter een dag vol activiteiten, want je bent met de kids, dan is een bezoek aan de Efteling of Beekse Bergen om de hoek. Oh, en je kunt ook nog even de landgrens oversteken, je zit namelijk zo in België, dus zin in die echte Vlaamse frietekes? You know what to do. Veel te doen, dus hop vroeg je bed uit. Dat is bij Stelle Suites overigens geen straf, want: ontbijt op bed of in de fijne ontbijtkamer. Van verse croissantjes, bakkie koffie, jus tot een gekookt eitje. Kortom, een fijn plekkie voor een kleine get away. P.s. ze vertellen je graag meer in hun eigen podcast, hoe leuk!

Stella Suites