4 januari 2017, door Maartje

Sticky Fingers, Amsterdam

4 januari 2017, door Maartje

Sticky Fingers, Amsterdam

Nog nét geopend in het oude jaar, maar we tellen hem gewoon als 2017’s nieuwe: Sticky Fingers. Waar je terecht kunt voor koffie met lekkers. Met suiker, dus wellicht niet helemaal passend bij je goede voornemens, maar wel helemaal biologisch. Mooi! Als je dan toch gaat zondigen, doe het dan hier maar. Bij Sticky Fingers Amsterdam is de thee heerlijk, de koffie ook en de taartjes om te smullen. Niet té zoet, wel vers en luchtig. Daar lusten we er wel twee van, figuurlijk gesproken. Want twee taartjes dat kan natuurlijk echt niet meer in het nieuwe jaar. Uh huh!

 

Sticky Fingers, Amsterdam

Sticky Fingers, Amsterdam

Naast taartjes serveren ze er ook croissants, yoghurt met granola, muffins, cookies en een enkele hartige snack. Het interieur is roze en erg insta-waardig. Leuk detail is de enorme witte wand waar oude meubels in gerecycled zijn. Er zitten zelfs enkele meubelstukken tussen van buurtbewoners die tijdens de verbouwing zijn gebracht. Geinig, niet? Sticky Fingers vind je in de entreehal van het het nieuwe Conscious Hotel; The Tire Station. Die naam is niet voor niets gekozen: de plek is een voormalige garage waar Michelin, u weet wel, de autobandengigant, vroeger de banden verwisselde.

Het is hotel nummer drie in de Conscious reeks. Nummer vier staat ook al op de planning en wordt as we speak gebouwd in Westerpark. Naast Sticky Fingers en The Tire Station zal later dit jaar in het oude Michelingebouw ook restaurant Moer geopend worden. Eveneens 100% biologisch en belooft yummie bio-gerechten te gaan serveren. To be continued dus. Sticky Fingers

Amstelveenseweg 3, Amsterdam