• 17 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 July 2018
  • 02-01-2017
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Barts Groene Hoekje, Nieuw

Sticky Fingers Amsterdam

Sticky Fingers Amsterdam

Nog nét geopend in het oude jaar, maar we tellen hem gewoon als 2017’s nieuwe: Sticky Fingers. Waar je terecht kunt voor koffie met lekkers. Met suiker, dus wellicht niet helemaal passend bij je goede voornemens, maar wel helemaal biologisch. Mooi! Als je dan toch gaat zondigen, doe het dan hier maar. Bij Sticky Fingers Amsterdam is de thee heerlijk, de koffie ok en de taartjes om te smullen. Niet té zoet, wel vers en luchtig. Daar lusten we er wel twee van, figuurlijk gesproken. Want twee taartjes dat kan natuurlijk echt niet meer in het nieuwe jaar. Uh huh!

barts-boekje-stickt-fingers-amsterdam

Naast taartjes serveren ze er ook croissants, yoghurt met granola, muffins, cookies en een enkele hartige snack. Het interieur is roze en erg insta-waardig. Leuk detail is de enorme witte wand waar oude meubels in gerecycled zijn. Er zitten zelfs enkele meubelstukken tussen van buurtbewoners die tijdens de verbouwing zijn gebracht. Geinig, niet? Sticky Fingers vind je in de entreehal van het het nieuwe Conscious Hotel; The Tire Station. Die naam is niet voor niets gekozen: de plek is een voormalige garage waar Michelin, u weet wel, de autobandengigant, vroeger de banden verwisselde.

barts-boekje-sticky-fingers-amsterdam-21

Het is hotel nummer drie in de Conscious reeks. Nummer vier staat ook al op de planning en wordt as we speak gebouwd in Westerpark. Naast Sticky Fingers en The Tire Station zal later dit jaar in het oude Michelingebouw ook restaurant Moer geopend worden. Eveneens 100% biologisch en belooft yummie bio-gerechten te gaan serveren. To be continued dus. Sticky Fingers, Amstelveenseweg 3, Amsterdam

Facebook

Instagram