24 november 2022, door Isa de Laat

Het beste wintercadeau (voor een ander of jezelf) voor koukleumen: de Ploov warmtekussens van Stoov®

24 november 2022, door Isa de Laat

Het beste wintercadeau (voor een ander of jezelf) voor koukleumen: de Ploov warmtekussens van Stoov®

Het is weer de tijd van het jaar: het wordt kouder en de eeuwige interne strijd in huis is begonnen. Zetten we nou wel of niet de thermostaat aan? De oplossing: de warmteproducten van het Nederlandse merk Stoov®.  Met deze Stoov-jes zit je er deze winter sowieso warmpjes bij tijdens het diner, op de bank, gedurende je thuiswerkdag of onderweg naar waar je ook naartoe gaat, easy does it.

 

Stoov® is een Nederlands merk en naast dat het vriendelijk voor je portemonnee is (want thermostaat naar beneden), is het ook vriendelijk voor de planeet. Ze hebben allerlei warmtekussens met een ingebouwde batterij en ze zijn oplaadbaar. Stoov® producten bevatten de meest efficiënte infraroodwarmtetechnologie: Far Infrared (FIR). Deze technologie zorgt voor warmte en comfort, maar stimuleert ook de bloedsomloop, zodat spieren en gewrichten ontspannen en pijn wordt verlicht. De stijlvolle en niet te vergeten duurzame Stoov® warmtekussens kunnen overal mee naartoe en zijn daardoor ook in de herfst en winter aangenaam warm. Wie zegt er verwarming omhoog? Helemaal niet nodig, want je zit er al lekker warmpjes bij!

 

Last but not least, de warmtekussens zijn ook super stijlvol.

Verwarm jezelf of geef een ander wat warmte cadeau met de elektrische kruik Homey of het warmtekussen Ploov in de nieuwe Melange stof. De elektrische kruik Homey is een echte bestseller en wij snappen wel waarom! Voor alle interieur liefhebbers, is deze kruik niet alleen stijlvol maar wordt hij ook aan beide kanten warm, zodat hij je urenlang verwarmt. En hij bespaart ook nog energie! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen zoals: Knitted in de kleuren Old Green en Old Pink. Het Ploov warmtekussen is al langer verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen, maar Stoov heeft dit aanbod nog verder uitgebreid. De Ploov Original is in een extra zacht jasje gestoken: De Original Melange stof is gemêleerd, super zacht en van gerecycled polyester gemaakt. De warmtekussens zijn nog zachter, hebben aan beide kanten dezelfde kleur en een matchende rits. Een leuk cadeautje voor onder de boom!

 

Stoov®