Nederland, Zandvoort23 augustus 2021, door Maartje

Niet-verder-vertellen-strandtent: Strandpaviljoen Fosfor Zandvoort

Nederland, Zandvoort, 23 augustus 2021, door Maartje

Niet-verder-vertellen-strandtent: Strandpaviljoen Fosfor Zandvoort

'Amsterdam Beach' wordt Zandvoort ook wel genoemd... Okéisgoed. We snappen het hoor: het is natuurlijk ook hét strand dat je vanuit Amsterdam met de trein redelijk snel kunt bereiken en dat is dan ook precies wat we regelmatig doen. Om vervolgens bij de meest geliefde strandtenten op het Zandvoortse zand aan te schuiven. Je kent ze wel... Hippie Fish, Ubuntu, het nieuwe Kayuca en Tijn Akersloot doet ook mee. Is leuk, maar wat nog veel (veel!) leuker is, is de ontdekking van een stille onbekende strandtent op een van de meest populaire stukken strand van Nederland. Let's meet Strandpaviljoen Fosfor Zandvoort.

Strandpaviljoen Fosfor Zandvoort

Strandpaviljoen Fosfor Zandvoort

Strandpaviljoen Fosfor Zandvoort is de allerlaatste strandtent van het Zandvoortse zuiderstrand en je komt er alleen lopend. Een stukje wandelen waar de meeste mensen op afhaken. En dat is precies goed nieuws, want daardoor is het hele mooie (!) Fosfor een dijk van een easy going tip met de Noordzee als voortuin en de Amsterdamse Waterleidingen (het natuurgebied) als achtertuin. En verder niets in de buurt: perfect!

Maar denk niet dat je bij een oubollige zaak aangekomen bent! Het tegenovergestelde is waar: Forfor is knetterknap en helemaal van nu ingericht. De menukaart is zoals-ie moet zijn en het personeel is lief en gezellig. Fan, dat zijn we.

Meer favoriete Nederlandse strandtenten? Dit vinden we de leukste strandtenten van Nederland