26 april 2024, door Rosa Ledel

Een eye catcher in je interieur? Pak de trap aan met Studio Jantien

26 april 2024, door Rosa Ledel

Een eye catcher in je interieur? Pak de trap aan met Studio Jantien

Hoe vaak je wel niet omhoog en omlaag loopt... Trap op, trap af, weer iets vergeten...

De trap is vaak het eerste wat je gasten zien, en juist daarom is het de juiste move om er een feestje te maken. De eye catcher van je interieur en de perfecte manier om je lege, saaie hal op te pimpen!

Studio Jantien weet de 'trap' helemaal juist te slaan.

Studio Jantien

Studio Jantien

Jantien, voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift Residence, besloot in 2019 haar eigen merk op te richten, en wel met traplopers en bekleding. Dit doet ze voornamelijk voor de B2B markt (business to business), maar als je bijvoorbeeld via Even Eleven je huis in laat richten, dan kun je zomaar met een echte Studio Jantien eindigen.

Het werk van Jantien is kleurrijk, knalt van de print en is altijd gewaagd, in a good way. Ze verzamelt kleuren, vormen en motieven en maakt daar haar eigen feestje van. En een feestje dat is het zeker! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de buren is het leuk. De traplopers/bekleding zorgen ervoor dat de akoestiek veel minder wordt. Zo kun je nog een paar keer extra de trap op rennen.

De bekleding van Studio Jantien gaat lang mee en rafelt niet snel. De trappen van Jantien zijn op veel plekken te zien. Doordat ze lang mee gaan, mooi blijven en zware last kunnen dragen zijn ze veel in hotels te vinden.

Genoeg keuze, dat is er zeker. Van een spannende panterprint naar kleurrijk streepje, bloemen of een ander kek printje,  het is er allemaal.

Studio Jantien

Foto’s: instagram – studiojantien