Portugal2 september 2019, door Nina van Hilst

Op surf yoga vakantie in Portugal: Tiny Whale Surf Lodge

Portugal, 2 september 2019, door Nina van Hilst

Op surf yoga vakantie in Portugal: Tiny Whale Surf Lodge

Of je nu nog nooit op een surfboard hebt gestaan of al heel goed kunt surfen, bij Tiny Whale Surf Lodge in het zuiden van Portugal kun je een heerlijke surf vakantie hebben. Desgewenst met yoga. Laat die golven je hoofd maar even leeg helpen stromen.

Tiny Whale Surf Lodge

Tiny Whale Surf Lodge

Wie eerder op een surfplank gelegen heeft, weet dat surfen een actieve en tegelijkertijd heel rustgevende manier van vakantievieren is. Het is jij, je board en de aankomende golven. En dat werkt mega mindful. Weg gedachten en stress. Even helemaal in het moment zijn.

Je kunt dat samen met vrienden doen. Rondrijden in een camper. Slapen in een tentenkamp. Of verblijvend in een mooie lodge. Tiny Whale Surf Lodge is een prachtige villa waar je heerlijk kunt verblijven onder de zuid Portugese zon. Met een vriend(in) of gewoon even een week lekker alleen. Samen met nog 11 anderen en de surfcoaches natuurlijk. Want echt helemaal alleen is ook zo alleen.

Als we mochten kiezen, verkasten we naar Portugal. Of we meer tips hebben in het Zuid-Europese land? Jazeker! Zie Barts Boekje x Portugal

Tiny Whale Surf Lodge biedt plaats aan 12 gasten. Die een week lang surf coaching kunnen krijgen op eigen niveau. Desgewenst met surf inspired yoga lessen. En inclusief heerlijk gezond ontbijt, een dagelijkse picknick op het strand tussen de lessen door en s’avonds heerlijke healthy maaltijden. Dat wil natuurlijk iedereen. De villa heeft gedeelde kamers of privé kamers. En de prachtige living en het fijne terras zijn er voor de pré en post surf momenten.

In maart, mei, oktober en november zijn de golven het best. Voor de advanced surfer that is. Als rookie – waaronder ik – kun je eigenlijk alle maanden van het jaar terecht en neemt het team je mee naar plekken om het surfen onder de knie te krijgen. Zoek je nog een fijne plek voor een nazomers avontuur? Tiny Whale Surf Lodge is je place to be.