20 januari 2016, door Maartje

The Bee and the Fox

20 januari 2016, door Maartje

The Bee and the Fox

Voor het eerst gespot op onze modellenmamacrush (mogen we dat zeggen? ja dat mogen we zeggen) Stef van der Laan (onderste foto rechts: het Esty-based label The Bee and the Fox, basicly een T-shirt label met te lieve teksten en een van de smakelijkste instapram-feeds die we in tijden zagen.

Barts-Boekje-the bee and the fox 2

Hoe dat zo gekomen is, dat The Bee and the Fox? Niet zo moeilijk. De creatieve Amerikaanse (ze woont in Zuid-Californie om precies te zijn) Ashley fotografeerde al prachtig mooi, hield een blog bij over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken, heeft een ondernemende man en beste vriendin, beide gezegend met net zoveel creativiteit en knapheid (mooie mensen allemaal daar in Californie als je het ons vraagt. Kan ook aan de zon liggen) met wie ze wel eens een project wilde opstarten en American Apparel verkoopt prima T-shirts en rompers om wat op te drukken. Kind kan de was doen. The Bee and the Fox

Barts-Boekje-the-bee-and-the-fox

ps. Tekst en tieten gaan niet altijd even goed samen. Kijk dus even kritisch voor je een Mama Bird voor jezelf aanschaft. Voor die kleine is het - natuurlijk - altijd leuk.