Nederland8 februari 2021, door Sanne Carbaat

The Great Beyond – een APK voor eigen lijf en hoofd.

Nederland, 8 februari 2021, door Sanne Carbaat

The Great Beyond – een APK voor eigen lijf en hoofd.

Opzij, opzij, opzij
Maak plaats, maak plaats, maak plaats
We hebben ongelofelijke haast
Opzij, opzij, opzij
Want wij zijn haast te laat
We hebben maar een paar minuten tijd
We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen
Opstaan
En weer doorgaan.

 

Je kent deze tekst vast (hij zit nu misschien ook meteen de rest van de dag in je hoofd – ­you’re welcome) en je hebt zeker wel eens momenten gehad waarbij je denkt: ja, zo voel ik me inderdaad. Even onthaasten en terug naar je inner self is gelukkig een steeds bespreekbaarder onderwerp. Gelukkig maar, want aan jezelf denken en stilstaan bij je eigen waarden is ontzettend belangrijk. Als je wel op weg bent, maar een klein steuntje in de rug nog fijn vindt, is er nu The Great Beyond voor coaching en an escape to nature. 

The Great Beyond

The Great Beyond

Bij The Great Beyond kun je via verschillende wegen weer een beetje dat pad naar onthaasting vinden. Met de oprichter en coach Michiel van Ogtrop ga je ergens in Europa de natuur in en al wandelend laad je op. Het is de bedoeling dat je én verbinding met jezelf vindt, maar ook met de natuur om je heen. Na een dag wandelen heb je nog een hele avond rondom het kampvuur om tot adem te komen. En wakker worden na een nacht onder de sterren hebt geslapen: wie kikkert daar nou niet van op?

Als je tukken in de buitenlucht niet helemaal ziet zitten, heeft The Great Beyond ook de optie om een retreat te ervaren, gewoon met bedden voor de camping haters. Ieder retraite wordt georganiseerd rondom een bepaald thema en zijn midden in de natuur: van onze eigen Veluwe tot aan de Spaanse Pyreneeën.

 

 

 

 

 

 

Je moet The Great Beyond een beetje zien als een APK voor je auto. We weten allemaal dat je zonder onderhoud aan je wagen echt wel kilometers kan maken, maar áls er dan wat gebeurt, dan is het ook meteen je motor die ontploft. En dat wil je natuurlijk voorkomen als het om je eigen lijf en hoofd gaat.

Ben jij wel toe aan een grote beurt (pun intended), kijk dan hier voor meer informatie.