Spanje, Ibiza27 januari 2021, door Barts Boekje

Transformeren tot Power woman? Online Ibiza retreat ANANDA it is!

Spanje, Ibiza, 27 januari 2021, door Barts Boekje

Transformeren tot Power woman? Online Ibiza retreat ANANDA it is!

Reiki Master Joëlle Vierling is het brein achter dit zes weken durende online empowerment programma. We kennen haar nog van één van onze eerste spirituele distance experiences tijdens de lockdown in april vorig jaar. We ondergingen toen een heuse Reiki-op-afstand-sessie. Joëlle zat toen zelf in Nederland omdat ze destijds niet terug naar haar woning op Ibiza kon reizen, wij wel vanaf het eiland, thuis op zolder in onze eigen girlscave. En wat bleek? Het werkt écht. En Hóe! Vanaf dat moment gooiden wij al onze vooroordelen op het gebied van online healing en holy zoom sessies overboord en gingen maandenlang los met vele verschillende spirituele digitale experimenten.

Ook Joëlle zelf ondervond aan den lijve dat werken op afstand niet onder hoeft te doen aan de real life experience. En maar goed ook, want we weten inmiddels allemaal waarom dit soort zaken -nu meer dan ooit- allang geen overbodige luxe meer te noemen zijn.

Om deze reden en met al haar opgedane ervaring ontwikkelde Joëlle afgelopen zomer een zes weken durend online programma. Wegens de grote belangstelling die er toen op haar pad kwam, besloot zij om dit retreat nu nogmaals aan te bieden, op 1 februari a.s. zal het van start gaan.

En mocht je nou denken dat het hier gaat om de zoveelste paar yoga lesjes die je wel even uitvoert in je huispak vanuit je woonkamer, dan heb je het mis. Nee. Dit is een complete transformatie methode die je zal helpen om van het gevoel van gebrek aan energie, je een beetje (of veel) verloren te voelen, niet te weten wie je bent of wat je wilt… te transformeren naar de beste versie van jezelf.  Dit programma zal ervoor zorgen dat jij duidelijkheid krijgt in wie je bent op dit moment, waar je heen wilt, hoe je je energiek en positief voelt, wat je sterke punten zijn als vrouw, welk vuurtje je weer aan moet zetten, waar je krachten liggen en hoe je deze kan benutten. Door middel van concrete zaken als je visie schrijven, goals zetten en een actie stappenplan maken en met daarbij een beetje hulp middels meditatie, zelfliefde en de kunst van het manifesteren, kan je na 6 weken je nieuwe leven instappen.

Om dit alles te bereiken zet Joëlle -naast haar Reiki masterkwaliteiten- vele tools in, die jou gaan helpen om in 2021 dé power woman te worden die in ons allemaal zit. Het programma bevat verschillende meditatie- en zoom coaching sessies, een heuse cacao ceremonie en een workshop van een guest teacher, maar ze gaat ook de diepte met je in middels breath work, hypno therapy en uiteraard een Reiki sessie.

 

Mocht jij helemaal ready zijn om te transformeren tot ultieme power woman, grijp dan nu je kans, want Barts Soul Sisters krijgen een speciale korting van 15% op het Februari programma (gebruik kortingscode ANANDA15). Mocht je nog meer informatie over het programma en/of over Joëlle willen lezen, dan kun je dit op de ANANDA website vinden.

Naast het ANANDA retreat biedt Joëlle nog andere programma’s en 1 op 1 coaching trajecten aan. Uiteraard kun je ook bij haar terecht voor zo’n bijzondere Reiki sessie (op afstand dus).