Zuid-Afrika, Kaapstad28 april 2017, door Maartje

The Mojo Market Kaapstad

Zuid-Afrika, Kaapstad, 28 april 2017, door Maartje

The Mojo Market Kaapstad

In de categorie 'net, maar dan ook echt net geopend'. Terwijl we in Holland in het oranje gehuld stonde nee hossen om precies te zijn, op 27 April 2017: dé nieuwe Foodhallen van Kaapstad, The Mojo Market. De indoor food & lifestyle markt met ruim 50 kraampjes en genoeg plek om te zitten mét sea view is 7 dagen per week open (en heeft zelfs een koffie & burger bar die 24/7 open is!) en is, hebben we zelf ondervonden, een succes vanaf dag 1. Dat wil zeggen: rijen en nog eens rijen dik met bezoekers voor alle kraampjes en barretjes, terwijl de logo's aan de buitenkant van het pand nog vastgeschroefd werden. Een cool on fleek vintage logo om precies te zijn - met de looks is het ook piekfijn in orde.

The Mojo Market vind je in Sea Point - op Regent Road - een steeds populairder wordende wijk in Kaapstad aan de zee. Deze indoor markt is zó groot, dat het een heel blok in Sea Point in z'n beslag neemt. Lees: zeezicht te over. Waarom de markt op deze plek? De curator van The Mojo Market 'Morne Foale' wilde de grote community van Sea Point bij elkaar wilden brengen, en daar was eigenlijk nog geen goede plek voor. Ook had het Mojo Hotel - boven The Mojo Market Kaapstad - een enorme ruimte vrij onder het hotel. Eén en één is twee. Dus voor je Kaapstadse midnight snack, biertjes aan de bar, oesters om je weekend mee te beginnen, gewone boodschappen of local designers souvenirs: The Mojo Market. 

Facebook page: https://www.facebook.com/TheMojoMarket/, Adres: 30 Regent Rd, Sea Point, Cape Town, 8060, South Africa, Cape Town, Western Cape

Van onze bovenstebeste Kaapstad buddy Marcelle

Alles (heus: alles) over Kaapstad lees je via deze link: Barts Boekje Kaapstad