4 oktober 2023, door Maartje

The Nanny Club: je eerste hulp bij uit eten gaan (herstel: bij het vinden van de beste oppas)

4 oktober 2023, door Maartje

The Nanny Club: je eerste hulp bij uit eten gaan (herstel: bij het vinden van de beste oppas)

Het is maar nét wat je gewend bent, maar (gelukkig) is het hebben van een nanny of au pair steeds vaker gemeengoed (waar ondergetekende vandaan komt, een klein Brabants durp, vindt 'men' een nanny toch wel uit den boze, maar dat terzijde) geworden. Want eerlijk is eerlijk: wanneer je meer dan één kind hebt, en een baan, dan is de opvang gewoon zó ontzettend duur. Hoe fijn/ leuk/ gezellig (en voordeliger) is het om dit op te vangen met een grote (betaalde) broer of zus die meerdere dagen per week jullie kleintjes verzorgd? Precies. Ideaal. Maar waar vind je zo'n moderne Mary Poppins? Iemand waar je kids dol op zijn, en die je - eerlijk is eerlijk - zelf ook graag om je heen wil hebben? Het antwoord: The Nanny Club. En beter nog: The Nanny Club is er niet alleen voor je doordeweekse behoefte aan opvang, óók op vakantie zijn de dames je hulp bij eventuele opvang! Moeten we er wel meteen bijzeggen dat de clubs vooralsnog alleen in de randstad te vinden zijn (en zo wordt mijn eigen Brabantse dorp natuurlijk nooit modern).

Wat maakt The Nanny Club anders?

Wat maakt The Nanny Club anders?

Wat maakt The Nanny Club dan precies anders dan een ander nanny- of opvangbureau? Dat zit ‘m in de persoonlijke zorg van de club, de jonge, energieke communicatie én de begeleiding van de nanny’s: alle nanny’s worden uitgebreid gescreend en er wordt in samenspraak een gezin gevonden dat bij hen past (er wordt dus niet alleen gekeken of de nanny bij het gezin past, maar ook andersom). Vervolgens worden ze met dank aan de Nanny Club Academy opgeleid tot de beste nannies mogelijk. Zo ontzorgen en ontlasten ze ouders én, met dank aan een goede match, vinden zowel de kids als de nanny’s hun dagen leuk en gezellig, wordt er een band opgebouwd en blijft jullie nanny wellicht zomaar jaren lang ‘kind aan huis’. Mee op vakantie? Doen!

The Night Nanny

The Night Nanny

En dit dan! Een Night Nanny! Want leuk hoor, die oppas voor als jullie uit eten zijn, maar lord knows dat we ons de volgende ochtend ook graag nog een keertje omdraaien. In comes the Night Nanny. Een oppas voor de nacht zodat jij een keer goed slapen kunt (het kan namelijk ook als je ‘gewoon’ ernstig slaaptekort hebt). En nee, we weten allemaal: dat IS geen overbodige luxe. Dat is een verademing. Een cadeau zelfs (en een kado-tip voor jonge of soon-to-be ouders), zodat jij, of een ander, een welverdiende nachtrust krijgt en je energie overhoudt om, gewoon, een leuk mens te zijn, ook voor die kleine.

 

The Event Nanny

The Event Nanny

En als we het dan toch over ‘bijzondere nanny’s’ hebben: heb je er wel eens aan gedacht hoe leuk en ontspannend het is om een professionele, leuke, gezellige, creatieve nanny in te huren tijdens je event? Of je nu een feest geeft, of het jaarlijkse familiediner, of, en dat is natuurlijk een no-brainer: je bruiloft, dan heeft The Nanny Club de perfecte nanny’s voor je klaar staan. Van die meiden (en af en toe een jongen) die zowel weten te entertainen, als te verzorgen en vertroetelen, en die ook weet hebben van eerste hulp bij kleine ongelukjes (het is voor de mini mensjes immers ook feest, en dan kan er wel eens wat voorvallen)…

Op Vakantie (of businesstrip)!

Op Vakantie (of businesstrip)!

Je weet toch dat eigenlijk iedere ouder zegt ‘als de kids het leuk hebben, dan heb jij ook vakantie’? Welnu: we kunnen beamen dat dit helemaal waar is. 100%. Maar wij hebben ook nog altijd onze vakantie-behoeften, en weigeren pertinent om die paar weken vakantie per jaar tussen het gillende kroost (check dit artikel met vakantie-resorts die echt voor iedereen leuk zijn) en felgekleurd plastic te gaan zitten. Bovendien is twee weken lang 24/7 entertainen echt wel heel hard werken (en dat doen we de rest van het jaar ook al). Dus ja, op vakantie met de kids vinden we heerlijk, en als daar af en toe wat hulp van buitenaf bij kan komen, dan wordt het nóg heerlijker. Dat snapt The Nanny Club, en dus hebben ze op een aantal plekken (zoals op Ibiza) vaste nanny’s (in de zomermaanden is dit uitgebreider) en oppassen. En dat kan natuurlijk ook gewoon in Nederland zijn! Bel ze even, het kantoor van The Nanny Club, zeker weten dat er een oplossing is voor jullie eventuele opvang-vraagstuk. The Nanny Club