Spanje, Mallorca23 januari 2020, door Maartje

The Pink Pepper Tree Hotel, Mallorca

Spanje, Mallorca, 23 januari 2020, door Maartje

The Pink Pepper Tree Hotel, Mallorca

Heel vreemd, maar in Spanje komen we opvallend vaak over de vloer bij Nederlanders. Misschien omdat het Spaanse mañana mañana heerlijk is voor het ultieme vakantiegevoel maar dat we, als de portemonnee getrokken wordt, toch net wat liever alles piekfijn op orde willen hebben? Zoals bij de Nederlandse eigenaren van The Pink Pepper Tree Hotel Mallorca, een heerlijk vakantieoord in het midden van het eiland.

Het midden – dat klinkt vaak als ‘nergens dichtbij’ of ‘oef, dat is ver naar het strand’. Niets is minder waar: het is juist een unicum om zo centraal te logeren. Bovendien leent Mallorca zich perfect voor een kleine roadtrip (dan lijkt je vakantie altijd veel langer te duren), inclusief verschillende logeeradressen. Plan een paar nachten bij The Pink Pepper Tree Hotel. De kamers zijn prachtig en wie een kleine, lichte lunch wil, mag de eenvoudige, verrukkelijke empanada’s van Jacqueline niet missen. ’s Avonds meetafelen? Graag! Geef het van tevoren wel even aan bij Glynn. Verder hang je dagenlang aan het heerlijke zwembad.

’s Avonds meetafelen? Graag! Geef het van tevoren wel even aan bij Glynn. Verder hang je dagenlang aan het heerlijke zwembad.