• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018
  • 27-02-2017
  • Marokko, Marrakech

The Riad Yasmine Marrakech

The Riad Yasmine Marrakech

We namen hem ook al even mee in het rijtje 'waar te Airbnb-en' in Marrakech, maar The Riad Yasmine Marrakech verdient een eigen stukje (en lees hier over die andere waanzinnige logeeradressen). Bij The Riad Yasmine wordt namelijk niet alleen maar ge-airbnbt. Nee, er is goed nieuws voor iedereen die liever via booking.com of rechtstreeks boekt - dat kan ook. Moet je doen, want waar je de reserveerfunctie ook opzoekt, het resultaat blijft een logeeradres uit de Marokkaanse boekjes.

barts-boekje-Riad Yasmine

Waar te tafelen in Marrakech? Dat lees je hier: De Ultieme Foodguide in Marrakech

De authentieke Riad ligt in het hart van de levendige medina van de rode stad. Een beeldschone oase van rust, dat is het. Er zijn 7 typische Moorse kamers en suites, allemaal met uitzicht op de patio, de grote instagramtrekker van de plek. Hoewel het niet alleen het oog is dat blij wordt van The Riad Yasmine. Neen. Het koppel dat de riad runt, woont op het verblijf en zorgt er samen met de staf écht voor dat alles fantastisch is. Zoals een lunch bijvoorbeeld (wel even vooraf aangeven), naar wens klaargemaakt door Nadia - van typische Marokkaanse specialiteiten, een salade, een sandwich van Kefta, kip met friet - alles kan. Of het diner voor € 20 pp waarvoor je een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en water krijgt, naar inzicht van Nadia en haar man. Riad Yasmine