Frankrijk17 februari 2020, door Maartje

The Surf Lodge Frankrijk

Frankrijk, 17 februari 2020, door Maartje

The Surf Lodge Frankrijk

Surfen deze zomer? Ja graag, inclusief dat onovertroffen surfers-paradise sfeertje als het even kan. Luxe kamperen? Yes please, met slapen op een echt matras as het even kan. Alles beeldig? Mag het? Met lampjes in de bomen, knappe kleedjes over de stoelen en iemand die in de verte ergens op een gitaar tokkelt? Thank you very much.

 

The Surf Lodge Frankrijk

The Surf Lodge Frankrijk

Voor van dattum moet je dus deze zomer aan de Frans Atlantische Kust zijn waar een aantal weken lang een klein dorp van tipi-tenten op-popt. We hebben het over The Surf Lodge in Frankrijk, en dat is zo te gek als het klinkt. Het is hartstikke mogelijk om alvast te pre-registreren, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer de inschrijvingen open gaan.

Surfen dus, de naam zegt het al, dat staat voorop. Al is het (thank god) heus niet zo dat je een doorgewinterde surfer moet zijn om je in te schrijven. Allerminst: er zijn lessen voor beginners en zelfs wie de plank lekker links laat liggen, is welkom.

Lees ook over onze Portugese surf-ontdekking (en B&B liefde in dat land): Ola Onda Ericeira

De Lodge zelf ligt op de heuvel op slechts 2 minuutjes wandelen van het strand. Holla!

Voor alle tijdelijke bewoners van de lodge is er gratis surfmateriaal (incl. wetsuit) voorzien. Er zijn intensieve surflessen te volgen in drie verschillende niveaus: beginner, intermediate & advanced. En verder kan en mag dus (bijna) alles.

Wie een week in de lodge boekt, krijgt voor een vast bedrag 7 overnachtingen in een van de prachtige tipi tenten, het bovenstaande gebruik van surfmateriaal en wetsuits. Feestjes! Live optredens! Yoga! En extra goodies (verrassing), wifi all around (toch handig) en in iedere tent een kluisje. Tegen bijbetaling kun je ook kiezen voor Half Pension, reguliere surflessen 3 x 2u en privé lessen voor gevorderden 5 x 2u en een upgraden naar een Deluxe Tipi.