14 augustus 2023, door Isa de Laat

Alles wat je moet weten over The Umbrella Game 2023 | schrijf je in!

14 augustus 2023, door Isa de Laat

Alles wat je moet weten over The Umbrella Game 2023 | schrijf je in!

Het moet de zomer van 2016 zijn geweest toen we via Instagram voor het eerst de hashtag #theumbrellagame claimden, een lollig onderonsje. Zodra de lucht blauw kleurde, de sfeer gezellig was en de zomer 'aan', werden de parasols gekiekt. Bij voorkeur van onderaf gezien, desgewenst met een voet of een drankje in het kader. Nu, in de zomer van 2023, wordt het tijd om de game in daden om te zetten, en lanceren we The Umbrella Game voor het eggie: de laatste week van augustus klappen we de parasols open. Digitale parasols. En onder iedere opgeklapte parasol vind je een zomerse prijs van een van onze partners. Als dat geen zomer is!

 

Weggeven mag, zelf houden mag ook. Meespelen? Natuurlijk! Snappen we. Lees hieronder wel heel even de spelregels goed door. Die zijn absoluut niet ingewikkeld, wel belangrijk om niks te missen en optimaal kans te maken.

DOE MEE, DOE MEE, DOE MEE!

DOE MEE, DOE MEE, DOE MEE!

LEEST U MEE

LEEST U MEE

De laatste week van augustus opent iedere werkdag een nieuw digitaal deurtje (parasolletje), maar je schrijft je slechts één keer in. Daarna ding je automatisch de hele week mee. Dat doe je door op de pagina hieronder je naam en mailadres in te voeren. Wat er achter die deuren zit? Dat houden we nog even geheim.

Na je inschrijving ontvang je alleen in de week waarop we spelen iedere dag een mail met de prijs van die dag. Na deze week stopt het automatisch.

Let op, dit is heel belangrijk: na je inschrijving ontvang je een persoonsgebonden code in je mailbox. Schrijf deze op, maak er een foto van, whatever you do: raak hem niet kwijt. Dit is jouw unieke #theumbrellagame code waarmee je checkt of je prijs hebt.

De winnende code wordt iedere volgende dag (alleen in de week dat we spelen) om 16:00 HIER bekend gemaakt.

Onverhoopt toch je code kwijt? Stuur een mail naar info@bartsboekje.com (that’s the only way to go).

Al meegespeeld met de Bartventskalender november 2022?

Al meegespeeld met de Bartventskalender november 2022?

Kijk, heb je al meegespeeld met de Bartventskalender 2022, dan weet je hoe het werkt. Heb je je code nog ergens opgeschreven of weet je deze heel toevallig nog uit je hoofd? Dan ben je helemaal goed bezig. Als je het niet meer weet (wij moesten ook zoeken naar die van ons), kun je het beste even terugzoeken in je mail.

Je vindt je code door terug te zoeken naar het mailtje met de naam [jouw unieke Bartventskalender code].

DOE MEE, DOE MEE, DOE MEE!

 

Doe je mee, dan ga je automatisch akkoord met de algemene spelvoorwaarden.