27 augustus 2023, door Isa de Laat

Umbrella Game maandag 28 augustus 2023: win drie keer een parasol naar keuze van Karwei

27 augustus 2023, door Isa de Laat

Umbrella Game maandag 28 augustus 2023: win drie keer een parasol naar keuze van Karwei

Is je parasol al uitgeklapt? Mooi zo, want zon of niet: vandaag zijn we los! The Umbrella Game is on... En is het dan zo dat je geen parasol hebt om uit te klappen? Kijk, dan win je er vandaag toch gewoon eentje. We trappen de game af samen met niemand minder dan Karwei. Vandaag maar liefst drie keer kans op een parasol naar keuze! En die keuze, u raadt al, die is reuze.

De laatste week van augustus klappen we iedere werkdag een parasolletje open naar keuze, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier of je de gelukkige winnaar bent van de prijs van de vorige dag.

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Je mag struinen door de (digitale) bouwmarkt voor klussen en inrichten tot je ‘aan’ gaat van een parasol die in jouw tuin of op je balkon het beste past. Karwei gaat lekker mee met de laatste klus en woontrends die ze verwerken in het assortiment. Er is nagedacht over de materialen, kleuren en vormen en natuurlijk de combinatie ervan.

Wil je weten van welke parasol wij ‘aan’ gaan? We zijn verliefd op de Parasol Portimao met een rond polyester zwart/wit gestipt doek met franjes en een aluminium stok. En oooh, de Parasol Olivera is ook geweldig: een bohemian parasol voor de beachvibe in eigen tuin. Willen we.

Ze hebben trouwens ook parasols voor het balkon en zweefparasols (die hangen zo mooi over de tafel heen). Beschermhoes erbij en je bent klaar voor de zonnestralen.

En als je toch aan het winkelen bent bij Karwei… Vergeet dan niet even rond te neuzen bij de collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires.

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!