31 augustus 2013, door Isa de Laat

Umbrella Game vrijdag 1 september 2023: win een hotelovernachting in een Superior Room van Sofitel Legend The Grand Amsterdam

31 augustus 2013, door Isa de Laat

Umbrella Game vrijdag 1 september 2023: win een hotelovernachting in een Superior Room van Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Het einde is in zicht... We klappen de parasols weer dicht, maar natuurlijk wel met een knaller op de laatste dag. We klappen de parasol open voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Dit iconische hotel in het stadscentrum van Amsterdam geeft speciaal voor The Umbrella Game een hotelovernachting in een Superior Room inclusief ontbijt weg. Slapen als een royal (Beatrix gaf hier haar burgerlijk ja-woord) in hartje Amsterdam? Wij zeggen net als Beatrix volmondig: ja!

De laatste week van augustus klappen we iedere werkdag een parasolletje open naar keuze, dus iedere dag kans op hele leuke prijzen! Kijk hier of je de gelukkige winnaar bent van de prijs van de vorige dag.

Wat je kunt winnen

Wat je kunt winnen

Echt zoeken hoeft niet, want hoewel The Grand tussen twee historische grachten ligt, springt het eruit. Eenmaal binnen word je verrast door een fantastische binnentuin. Sowieso een prachtig pand met een rijke geschiedenis, van klooster tot koninklijk logement, van hoofdkantoor van de admiraliteit tot het stadhuis van Amsterdam.

Deze geschiedenis zet zich voort in het hotel, gecombineerd met vijfsterren luxe en Franse elegantie. In het hotel vind je 178 kamers, waaronder 52 suites met butlerservice. Alles is tiptop in orde en de restaurants zijn zelfs meer dan dat. Aan de ene kant heerst er een toegankelijke sfeer bij restaurant Bridges, terwijl je in de Oriole Garden Bistro kunt genieten van de mediterrane keuken. Op regenachtige dagen zijn we niet weg te slaan bij de Sofitel SPA, terwijl we in de zomer maar al te graag neerploffen op het terras in de prachtige binnentuin. Maar waar we eigenlijk het meest van genieten is bij de Afternoon Tea van Library ‘Or’.

Een ruime keuze aan kamers, maar vandaag maak je kans op een overnachting in een van de Superior kamers. Een kamer met hoge plafonds en grote ramen. Wat het nog meer ‘vakantie’ maakt, is dat je slaapt in een Queensize Sofitel MyBed. Ja, echt zo’n ik-wil-het-thuis-hebben-hotelbed.

Restrictie: niet mogelijk op 31 december en binnen een jaar te besteden. Beschikbaarheid is altijd op basis van de bezettingsgraad van het hotel.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Nog niet ingeschreven?

Schrijf je dan hier in!