Nederland, Den Haag20 augustus 2023, door Michel + Renske

Fijne Thuisbezorgd.nl adressen in Den Haag

Nederland, Den Haag, 20 augustus 2023, door Michel + Renske

Fijne Thuisbezorgd.nl adressen in Den Haag

Koken? Daar hebben we vaak geen zin in. Dus wat doen we als we wel lekker thuis willen blijven? De Thuisbezorgd.nl app openen en scrollen maar. Eten bestellen is allang niet meer alleen voor pizza en Thaise tenten (al blijven die altijd een goede keuze: zelfs een slechte pizza is een pizza). Om de keuze voor jou iets makkelijker te maken vind je hier onze favoriete zaken in Den Haag die via Thuisbezorgd.nl bij jou tot aan de deur komen. Of in het park, op de boot of waar je lekker zit te flierefluiten.

 

Bestellen bij Thuisbezorgd.nl

Vincenzo's

Vincenzo's

Ook geen zin om de tafel te dekken? Dan kies je natuurlijk voor pizza. Perfect voor bezorging en voor een avond gewoon onderuitgezakt op de bank. Je hebt zelfs geen bestek nodig. Zeg je pizza in Den Haag? Dan zeg je natuurlijk Vincenzo’s. Een van onze firm favorites voor een avondje uit, maar dus ook een perfecte keuze voor een avondje thuis. De Pizza Crudo en Tartufo is onze go to maar eigenlijk kun je hier sowieso geen foute keuze maken. Vergeet je trouwens niet de tiramisu als toetje toe te voegen?

Bestel bij Vincenzo’s

Burrata

Burrata

Dacht jij bij de vorige tip: ‘huh, ik denk bij pizza altijd aan Burrata’ snappen we, dus die kan ook zeker niet op dit lijstje ontbreken. Bij Burrata denken ze overigens niet alleen aan jou, maar ook aan een eventueel kroost wat met honger zit te wachten op een lekkere maaltijd. Met het  ‘bambini’ menu dat bestaat uit o.a. pasta pomodoro, lasagne of pizza margarita maak je iedereen thuis blij met deze bestelling. Zelf moet je hier natuurlijk, de naam zegt het al, de pizza Burrata bestellen. Pizza Burrito III is onze favoriet. Burrata heeft drie filialen in Den Haag (Kortenaerkade, Goudenregenplein en Turfmarkt), dus de kans dat ze via Thuisbezorgd.nl niet bij jouw aan de deur komen, is zeer gering.

Bestellen bij Burrata

Taqueria Saludable

Taqueria Saludable

We denken altijd graag terug aan de vakantie in Mexico en wat is leuker dan foto’s terugkijken en herinnering ophalen met eten dat je doet denken aan die specifieke vakantie? Bij Taqueria Saludable hebben ze (huisgemaakte!) Nacho Chips, Quesadillas zoals je die alleen in Mexico eet en genoeg andere lekker keuzes voor een maaltijd die je terugvoert naar Yucatan.

Bestel bij Taqueria Saludable

Bibimbap

Bibimbap

Bibimbap is hot en we snappen helemaal waarom. Dit beroemde traditionele Koreaanse gerecht bestaat uit warme gestoomde witte rijst, overgoten met gekruide groenten, bulgogi, gebakken ei en Koreaanse saus. Om je vingers bij af te likken. Daarnaast staat de menukaart van Bibimbap in Den Haag vol met lekkere bijgerechten waar je waarschijnlijk nog niet eerder van hebt gehoord. maar laat dat je zeker niet afschrikken: ook deze zijn om te smullen.

Bestel bij Bibimbap

Karsten & Kuijper

Karsten & Kuijper

Dat je niet per se aan de fastfood moet als je eten wil bestellen, bewijst Karsten & Kuiper maar weer eens. Een gezond en verantwoord alternatief voor de meest voor de hand liggende thuisbezorgd keuzes. De klassieke gehaktballen met Parijse krieltjes en groene groenten zouden we elke dag wel kunnen bestellen, maar het zou zonde zijn om daar altijd voor te gaan, want de keuze is hier reuze. Wij kijken nu al uit naar de volgende bezorging.

Bestel bij Karsten & Kuiper

Phonsawan

Phonsawan

Spice up je avondje thuis met een goede Thaise maaltijd van Phonsawan. Geloof je ons niet op ons woord? Check dan even de ruim 1300 beoordelingen waarmee Phonsawan gemiddeld een 4,6 (out of 5, duh!) scoort. De Kaeng Kiew Waan Kai, oftewel green curry met kip, is favoriet maar mocht je niet van spicy houden, kies dan iets anders. In de Thuisbezorgd.nl app allemaal goed aangeven met *** zodat je niet voor een hete verassing komt te staan.

Bestel bij Phonsawan

Warung Kromo

Warung Kromo

Next on the list: Warung Kromo, waar de mix van Javaanse en Surinaamse keuken heel goed werkt. Deze toko ging niet voor niets met de Thuisbezorgd.nl Awards 2022 naar huis. De Roti Kipfilet en Saoto Soep speciaal moeten onderdeel zijn van je bestelling. Het zou ons verbazen als Warung Kromo de prijs niet nog een keer in de wacht sleept.

Bestel bij Warung Kromo

FOAM

FOAM

We geven toe: ook wij denken bij eten bestellen altijd aan een avondmaaltijd, maar tegenwoordig is een goede lunch of zelfs ontbijt uitermate geschikt om te laten bezorgen. Blijf dus een keertje extra lang snoozen of sla de personeelskantine een keer over en laat je verassen door FOAM. Het ene gerecht nog lekkerder dan de ander en dan ook nog eens vegan en gezond. Een beter begin of pauze van je dag kun je je niet wensen.

Bestel bij FOAM

Ali's Lebanese Incredible Sandwiches

Ali's Lebanese Incredible Sandwiches

Nog zo een toptip voor lunch is Ali’s Lebanese Incredible Sandwiches. Overigens zijn de heerlijke wraps bij Ali’s niet alleen voor lunch te bestellen (dus onthoud deze naam ook voor je avondmaaltijd). De heerlijke wraps worden gevuld met kakelverse ingrediënten en staan vooral bekend om de heerlijke falafel. Een gerecht met als titel ‘Ali’s Incredible’ zou erg kunnen tegen vallen, maar het tegendeel is waar: deze incredible wrap is een van de beste die we ooit aten. Oh, en de fattoush, ook incredible (hoe kan dat ook anders met gefrituurd brood erbij).

Bestel bij Ali’s Lebanese Incredible Sandwiches

Baladi Manouche

Baladi Manouche

Last but not least, Baladi Manouche. Baladi Manouche, al in de game sinds 2015, brengt de overheerlijke Lebanese flatbreads (Manouche) zo in de woonkamers van Den Haag via Thuisbezorgd.nl. Alles komt vers uit de oven en je kiest zelf je favoriete toppings. De classic met za’atar en kaas is favoriet, maar trakteer jezelf vooral ook op de eggplant fatteh.

Bestel bij Baladi Manouche