Nederland, Amsterdam21 oktober 2023, door Teun Tielen

Leuke thuisbezorgd.nl adressen in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 21 oktober 2023, door Teun Tielen

Leuke thuisbezorgd.nl adressen in Amsterdam

Geen zin om te koken en geen zin om naar de winkel te gaan. Soms zijn we liever lui dan moe en daar is niks mis mee. Lang leve Thuisbezorgd.nl. Hieronder vind je hele puike restaurants die thuisbezorgen in Amsterdam. Niet alleen je standaard pizza, al is dat vaak een no-brainer. Ook ontbijt, broodjes, sappen & smoothies en een hele rits aan gerechten uit verschillende keukens

 

 

Bestel bij Thuisbezorgd.nl

Fresh Addicts Club

Fresh Addicts Club

Fresh, fast and freaking good, zoals Fresh Addicts Club het zelf zegt. Als je op zoek bent naar een vette hap, moet je hier niet bestellen. Vitamines is what makes the clock go round here. Naast gezonde smoothies en sappen met toepasselijke namen als ‘Rise and Shine’, ‘The Morning After’ en ‘The Bodybuilder’, bestel je bij Fresh Addicts Club ook gezonde wraps, soepen, salades en bowls. Ideaal na een workout of juist voor van die ochtenden waar extra vitaminen meer dan welkom zijn. The Morning After is er eentje die hier op speed dial staat. Vegans en veggies kunnen hier ook hun slag slaan en allerlei gezonds laten bezorgen.

Bestel bij Fresh Addicts Club

Sapporo Ramen Sora

Sapporo Ramen Sora

Bij Sapporo Ramen Sora bereiden ze authentieke Japanse ramen. Dat kunstje leerde de chef in de Japanse stad Sapporo, authentieker ga je het niet snel vinden. SORA heeft officieel twee vestigingen, een aan de Ceintuurbaan en een in West, maar dankzij Thuisbezorgd.nl kun je er een derde aan toevoegen; je eigen keukentafel. Tuurlijk kun je je kommetje ramen ook op de bank leegslurpen, maar helemaal spetter proof is het niet.

Bestel bij Sapporo Ramen Sora

Mr. Mokum

Mr. Mokum

Mr. Mokum is van Amsterdammers en voor Amsterdammers. Deze mister staat bekend om zijn breakfast buns met mayo, scrambled eggs, kaas, tomaat en extra toppings naar keuze. Voor wie dat ‘s ochtends nog niet weg krijgt zijn er ook sapjes, croissants en fruitsalades. Verder kun je er burgers, quesadilla’s en ander street food bestellen en laten bezorgen. Het enige wat ze niet thuisbezorgen zijn hun tattoo’s. Daarvoor moet je toch echt even langs de winkel.

Bestel bij Mr. Mokum

 

Slagerij Vet

Slagerij Vet

Slagerij Vet op de Zeedijk staat bekend om zijn belegde broodjes. Vers afgebakken broodjes die dik en vet worden belegd met hun eigen ambachtelijke vleeswaren en salades. De place to order voor carnivoren, want ze hebben zo ongeveer elk soort vlees dat je kunt bedenken. Aanrader is het broodje Zeedijk: gerookte kipfilet, uitgebakken spek, knapperige sla en Zeedijksaus. Die Zeedijksaus is inmiddels bijna bekender dan de slagerij zelf: de saus bestaat al sinds 1955 en menig Amsterdammer staat alleen hiervoor al in de rij. Zeedijksaus is een zelfgemaakte kerriesaus (ook per fles te bestellen) en die je ondertussen ook kunt laten bezorgen.

Bestel bij Slagerij Vet

Oriental City - Centrum

Oriental City - Centrum

De Kantonese keuken vind je hier bij Oriental City, en heel goede en authentieke dim sum. Favoriet aller tijden is de Siu Mai – garnaal, varkensvlees en champignons dumplings in een wonton velletje. Dim sum betekent zoveel als ‘raak het hart’ en man: doen ze dat hier. Ook de Chinese shrimp on toast wordt altijd meebesteld, evenals de Sichuan soep (beetje pittig, beetje zurig). En ze serveren (en bezorgen) bij Oriental City ook congee; een Aziatische, hartige rijstpap. Het klinkt misschien wat vreemd, maar dit is echt comfortfood next level. De mensen die niet zo van pap of brij houden, kunnen misschien beter eerst een hapje proeven: you either hate it or love it.

Bestel bij Oriental City

Franggo

Franggo

Vader en dochter verruilden Portugal voor Amsterdam en namen hun geliefde frango piri-piri mee. Om die liefde voor hun kippetjes van de houtskoolgrill te delen, openden ze restaurant Franggo. Fijn om aan te schuiven in het restaurant, net zo fijn (of misschien zelfs fijner) om thuis kip te kluiven. Dat je je niet hoeft te generen voor je ietwat onsmakelijke tafelmanieren (kip kluiven is nou eenmaal niet heel sexy) is een extra plus.

Bestel bij Franggo

Tony's New York City Bagels

Tony's New York City Bagels

Tony’s New York City Bagels. Een hele mond vol. Vol met Amsterdamse New York style bagels dus. Al meer dan 20 jaar bereiden ze hier bagels op traditionele wijze; deeg rollen met de hand, onderdompelen in koud water en vervolgens afbakken. Heerlijke smeersels erop en klaar is Tony. Daar kan kaaskop Kees nog veel van leren. Handig ook om de kantoorlunch hier te bestellen en laten bezorgen.

Bestel bij Tony New York City Bagels

BUNSBAR

BUNSBAR

Van bagels naar bao buns. De mensen achter het stuur van de foodtruck van BUNSBAR zijn gespecialiseerd in het bereiden van Aziatische bao buns, street food en cocktails. De foodtruck blijf staan waar ie staat, op de Albert Cuyp, maar gelukkig komen de bezorgers van Thuisbezorgd.nl graag in beweging om je maal thuis te bezorgen.

Bestel bij BUNSBAR

Toko Bersama

Toko Bersama

Rendang cravings? Toko Bersama is waar je bestellen moet. Alle Indonesische gerechten die ze hier bereiden zijn hartstikke vers en 100% halal. Ook aan vegetariërs is gedacht want er zijn verschillende opties zonder vlees. Wat je ook doet, vergeet niet om bananenchips te bestellen. Thank us later.

Bestel bij Toko Bersama

Mana Mana

Mana Mana

 Mahna Mahna tu tu tu du du. We houden bijna net zoveel van Mana Mana als van de Muppets. Dat zegt eigenlijk al genoeg, maar wat extra toelichting kan nooit kwaad. Bij Mana Mana bestel je Midden-Oosterse specialiteiten als falafel, hummus en baba ghanoush. Feestje op je bord.

Bestel bij Mana Mana