14 december 2017, door Maartje

Tiny wonders

14 december 2017, door Maartje

Tiny wonders

Geen zin in het zoveelste kinderfeest bij TunFun met 10 overprikkelde hysterische kiddo’s? Wij hebben DE verjaardagspartij-tip: bij Tiny Wonders moet je wezen!

Na jarenlang meegedraaid te hebben in het atelier van Blue Print Amsterdam, waar wij hier al eerder over schreven, heeft founder Iris Kloppenburg inmiddels haar eigen indigo imperium opgebouwd, en wel speciaal gericht op kids.

Barts Boekje - tiny wonders 1

Naast de taart en de slingers (YAY) wil Tiny Wonders jouw nakomelingen middels hun eigen nieuwsgierigheid & creativiteit de wonderen van de natuur laten ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de magische kleuren die verschillende planten produceren (Indigo blauw, meekrapwortel rood, wouwplant geel).

De kids gaan tevens aan de slag met verschillende print technieken, waaronder zeefdrukken, stempelen en shibori (dat laatste is naar horen zeggen is een authentieke Japanse verf techniek). Daarnaast leert ze de kroost ook over duurzaamheid, duurzame producten uit de natuur en hoe ons nageslacht hieraan bij kan dragen door hun eigen creativiteit te ontdekken.

Barts Boekje - tiny wonders amsterdam

Ieder kind zal het feestje verlaten met een wonderlijke ervaring en natuurlijk een eigen handgemaakt uniek product. Iris heeft een mode en design achtergrond en bovendien jarenlang lesgegeven op het AMFI (Amsterdam Fashion Institute) als docent in materiaal en print ontwerp, dus dat dit ook nog eens een onwijs cool & enorm hip item gaat worden staat uiteraard buiten kijf.

Naast kinderfeestjes organiseert Iris ook speciale events voor kids en geeft zij verschillende workshops o.a in samenwerking met basisscholen.

x Maud