Nederland, Amsterdam8 december 2022, door Michel + Renske

Traiteur Mondo Mediterraneo in Amsterdam-Oost voor dat fijne thuisdiner

Nederland, Amsterdam, 8 december 2022, door Michel + Renske

Traiteur Mondo Mediterraneo in Amsterdam-Oost voor dat fijne thuisdiner

Wie langs gaat bij traiteur Mondo kan een rij verwachten. Is niet erg - want is het waard. Als je het ons vraagt dan. Want wie zegt er nee tegen de fijnste gerechten uit Italië en daarnaast nog heerlijke wijnen. Precies. Traiteur Mondo Mediterraneo in Amsterdam-Oost is er voor dat fijne thuisdiner.

Traiteur Mondo Mediterraneo in Amsterdam-Oost

Traiteur Mondo Mediterraneo in Amsterdam-Oost

Van cannelloni tot (overheerlijke) lasagne. Van appetizer tot dessert. Bij Mondo koken ze ‘s ochtends de sterren van de hemel om rond lunchtijd klaar te zijn en jou de fijnste gerechten mee te kunnen geven.

Het zaakje was ooit open voor diner, maar gezien de take-out zo goed ging is daarmee gestopt en worden er alleen private dinners gehost. Er zijn dus nog opties om je te laten onderdompelen in Italiaanse sferen op het schattige hoekpandje.

Ga je voor de optie take-out dan hoef je zeker niet getreurd te zijn. Een echte aanrader? De gnnochi met notensaus en vulling. Knappe Italiaan die dit beter kan bereiden.

Ga ook zeker voor een van de vele wijnen. Ruime keus en fijne tips die met liefde gedeeld worden. Ook voor lunch zit je hier goed – belegde broodjes voor wie wil.