12 september 2019, door Maartje

Traveltainment: wij luisteren boeken via Storytel. De favorieten van Maartje

12 september 2019, door Maartje

Traveltainment: wij luisteren boeken via Storytel. De favorieten van Maartje

Ken je Barts Boekenclub al? Bij dezen! Want wat je misschien niet van ons wist, is dat we hier, alle Bart-jes op kantoor, verslingert zijn aan lezen. TV kijken, youtube-en, bingwatchen... Niet aan ons besteed maar een goed verhaal? Yes please. Maar we hebben zelden onze handen vrij voor een boek. En dat terwijl 'onderweg' wat ons betreft het allerbeste leesmoment is (en dat zijn we vaak, onderweg). 1 en 1 bleek 2: een tijdje geleden introduceerden we hier bij Barts Boekje Storytel. Luisterlezen, de perfecte manier om onderweg te ontspannen, geinspireerd te raken of om wat op te stelen. Moesten we wat mee, en dus vanaf nu regelmatig Barts Boekje club. Die er je voordeel mee! Hier de favorieten van Maartje.

(ps. De man en ik blieven graag een goede thriller, en er is weinig zo leuk als samen in het vliegtuig of in de trein luisteren naar hetzelfde verhaal!)

Dicht bij jou - Karen Cleveland

Dicht bij jou - Karen Cleveland

Eerlijk struikel ik steeds als ik weer een nieuw boek wil downloaden over de titels die ik horen wil. En dan zoek ik zelfs alleen in de categorie thriller. Luisterboeken-FOMO, the struggle is real. Op dit moment staat Dicht bij jou op de planning: bijna uit en heb er zin in. Een thriller geschreven door een voormalige CIA-analist (dan heb je me al). Het verhaal? Een moeder ontdekt dat haar zoon wel eens een gevaarlijke ziel kan zijn, en gedurende het verhaal ontdekt ze steeds meer waardoor ze zich afvraagt wie haar bloedeigen zoon eigenlijk is. Leuk joh, zeker als je zelf ook een zoon(tje) hebt. Schept toch een band. Dowloaden en luisteren die je hem hier. (coming soon dus!)

 

Goede dochter - Karen Slaugther

Goede dochter - Karen Slaugther

Ja euh… Eigenlijk had ik gezegd dat ik geen Karen Slaugther-tje meer zou doen. Want ‘doe eens origineel joh’. Maar ging toch weer door de knieeen voor Goede Dochter en vond ‘m toch echt weer heerlijk. Sterker: een van de fijnste tot nu toe (yes, did them all). Het luisterboek gaat over de zusjes Charlotte en Samantha Quinn die een aanslag overleven. Hun moeder doet dat niet, en hun vader wordt nooit meer de oude. Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat, in de voetsporen van haar vader is getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Spannend joh, vooral de onderlinge verhoudingen tussen de zussen vond ik smullen. Hier download en luister je ‘m.

Dertien - Steve Cavanagh

Dertien - Steve Cavanagh

Deze is leuk joh! Zit er as we speak middenin. Het verhaal: het beroemdste koppel uit Hollywood had de wereld aan hun voeten. Nu wordt Hollywoodster Robert Solomon aangeklaagd voor het vermoorden van zijn prachtige vrouw. In het proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar tijdens het proces begint Eddie daaraan te twijfelen.
Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaar een van de juryleden is? Hoe het afloopt? Ik laat het je weten.

Of luister zelf, downloaden doe je hier