19 januari 2018, door Maartje

Trixie Baby

19 januari 2018, door Maartje

Trixie Baby

O o... Een nieuwe verslaving is daar en hij heet Trixie Baby. Shit. Pardon? Ja, want er valt al zoveel te shoppen met een kleintje (op komst). Maar toch... Deze mag je niet missen. Het Belgische Trixie Baby heeft namelijk de allerleukste printjes op de meest praktische items geprint - van die zaken die je gewoon écht nodig hebt, en dat dan in het meest gezellige jasje mogelijk. Denk aan een aantrekkelijke hoes voor je Stokke triptrapstoeltje of wipstoeltje.

Barts-Boekje-Trixie baby

En er zijn dekentjes, in gehaakte, dunne of in fleece variant (lekker zacht!), er zijn badjasjes en hoezen voor over je aankleedkussen. Er zijn zonnekappen voor je Bugaboo, hydrofiele washandjes, capes, boxkleden, wikkeldekens - zelfs de hoesjes voor de tissuebox worden leuk met dank aan Trixie Baby. Maar er is meer:

Alles dat het label maakt ziet er niet alleen fantastisch en vrolijk uit, en zijn de printjes van geen enkel merk leuker (schaapjes! cheeta's! wolkjes! sterren!), een en ander wordt ook nog eens gemaakt van enkel en alleen biologisch katoen. En is o zo zacht. Dus, sorry, maar je digitale winkelmandje mag toch ook nog even gevuld worden bij Trixie Baby, maar daarna ben je klaar. Beloofd.

Trixie Baby