21 oktober 2021, door Dewy Brandjes

Verwenweekend met de hele fam? Op naar Hilton Amsterdam!

21 oktober 2021, door Dewy Brandjes

Verwenweekend met de hele fam? Op naar Hilton Amsterdam!

De herfstvakantie is er en een paar dagen weg lonkt, maar where to go? Genoeg keuze uit gezellige vakantiehuizen, maar eerlijk is eerlijk, eens niet na hoeven denken over wat er gekookt gaat worden en geen eigen beddengoed, kussens en handdoeken mee hoeven sjouwen is ook wel eens fijn. In comes Hilton Amsterdam, waar je met het hele gezin kunt genieten van een heus verwenweekend. Inclusief uitgebreid ontbijt, lunch en diner in restaurant Roberto's. Pizza voor de kids natuurlijk (en mag natuurlijk ook voor jezelf - ze zijn niet zo moeilijk daar).

 

Oh, en lukt het niet meer voor tijdens de herfstvakantie? Geeft helemaal niets, want dit verwennerij-voor-het-hele-gezin-arrangement is er gewoon altijd. Voor de doordeweekse avonden, weekenden en all holidays to come.

Hilton Amsterdam

Hilton Amsterdam

Voor wie het nog niet wist: Hilton Amsterdam staat in Amsterdam Zuid. Net buiten het drukke centrum van Amsterdam, maar toch met allerlei leuke spots (Rijksmuseum, Vondelpark en heel veel leuke restaurants) op loopafstand. Toch hoef je het hotel wat eten en drinken betreft eigenlijk niet te verlaten. Je kunt er namelijk koffie leuten en cocktails drinken in de Half Moon Cocktail Lounge (met uitzicht op het water) en dineren bij restaurant Roberto’s. Vooral die laatste is een dikke tip. Laat je verrassen door de kookkunsten van Chef Franz Conde, die de meest heerlijke Italiaanse gerechten bereidt.

En dat dus met de whole family, tijdens het Hilton Amsterdam verwenarrangement. Overdag bootje varen, musea bezoeken, struinen door de stad, ‘s avonds eten bij Roberto’s en daarna moe maar voldaan met z’n allen onder de wol. Tenzij je nog even met z’n tweeën de hort op wil. Kan hoor:  het hotel heeft een nanny service. Kids goed weggetukt in bed; kun jij nog even Amsterdam onveilig maken.

 

Hilton Family Verwen Weekend