16 juni 2024, door Rosa Ledel

Nagel inspiratie voor in de zomer (ook voor op je tenen)

16 juni 2024, door Rosa Ledel

Nagel inspiratie voor in de zomer (ook voor op je tenen)

De een laat zijn nagels doen, de ander lakt ze zelf en de ander gebruikt stickers. Hoe dan ook, om de drie tot vier weken bedenken voor welke kleur of print we gaan is nogal op opgave. Barts Boekje to the rescue! Hier een lijstje met nagel inspiratie voor in de zomer, ook voor op de tenen.

Gekleurde French

Gekleurde French

We kennen allemaal wel de french tip, wij zullen er nooit genoeg van krijgen. Wit blijft klassiek maar voor in de zomer gaan we natuurlijk wel voor een kleurrijke touch. Je kunt voor 1 kleur gaan, het liefst een uitgesproken kleur zoals koraalblauw of neon oranje. We love it! Zin in wat meer drukte? Combineer bijvoorbeeld alle kleuren van de regenboog met elkaar. Op elke nagel een ander kleurtje. Helemaal summerproof. Waar wij ook mega fan van zijn is de omgekeerde french, een klein randje aan de onderkant van je nagel. Net even anders, maar daar houden we van. Ook deze trend zien we graag terug op de tenen.

Airbrush

Airbrush

Kun je niet kiezen tussen twee kleuren? Doe het dan niet. Ga voor twee kleuren op één nagel in een overloop. Roze met oranje, blauw met paars, noem het maar op. Ze noemen dit ook wel de airbrush techniek. Je sprayt als het ware een extra kleurtje bovenop de onderlaag. Helemaal vrolijk en dus helemaal leuk voor in de zomer.

Panter print

Panter print

Zeggen jullie ordi? Dan zeggen wij nee hoor, gewoon lekker panterpint. Ja de trend is overduidelijk. Panterprint is weer helemaal hot. Eén nagel opvullen, een french tip met panterprint of gewoon lekker alle nagels vol knallen, het kan allemaal. Misschien niet de ideale kleur voor de zomer maar wel helemaal vrolijk.

Chaos!

Chaos!

Door naar de volgende, namelijk chaos. Maar wel een leuke chaos. Namelijk op iedere vinger een ander design/nailart. De ene nagel met smileys, de andere met panter print, de ander weer roze geverfd. Snappen jullie hem? Als je van de drukte houdt en je je nagels niet na twee dagen zat bent is dit zeker weten een look om te dragen op je nagels deze zomer! Voor op de tenen kun je zeker voor nailart gaan op elke teen, maar houdt je het liever wat rustiger kies dan voor elke nagel een ander kleurtje.

 

foto’s via @lakwerk