Spanje, Menorca25 februari 2022, door Iben Dekker

Vakantiehuis van je dromen: La villa Binimi, Menorca (Spanje)

Spanje, Menorca, 25 februari 2022, door Iben Dekker

Vakantiehuis van je dromen: La villa Binimi, Menorca (Spanje)

Summer is coming! Heus. Dat doet-ie namelijk altijd. Even zwijmelen bij de foto's van vorige zomervakantie... En hé, alvast kijken naar wat te doen volgende vakantie kan geen kwaad, toch? Nee joh, integendeel, want we hebben een nieuw pareltje voor je ontdekt. Een prachtige villa - met zwembad - aan het strand en in het mooiste dorp van Menorca. Ha! Wat wil je nog meer? Hoe het vakantiehuis van je dromen heet wil je weten? La villa Binimi op Menorca, Spanje.

 

Voor meer tips in Spanje zit je hier goed.

La villa Binimi, Menorca

La villa Binimi, Menorca

In een klein dorp gelegen aan de zuidkust van het mediterrane eiland Menorca, tussen alle typisch witte Menorcaanse huizen en de labyrintachtige straten, ligt de parel waar we het over hebben. La villa Binimi. Villa Binimi betekent volgens de eigenaren vrij vertaald ‘de droom’ – en ja, zo zouden wij deze plek ook precies omschrijven. De villa heeft met vijf slaapkamers, drie badkamers en verschillende loungeplekken plek voor maar liefst twaalf personen. Met familie of een groep vrienden is dit het ultieme vakantiehuis. Elk hoekje of plekje is tot in detail gestyled en gezellig gemaakt. Vanaf het grote terras heb je uitzicht op de zee en kun je genieten van de zonsondergang (of opkomst als je een vroege vogel bent). Lees een boek aan de rand van het zwembad of plons er lekker in.

 


La villa Binimi

La villa Binimi

Niet alleen La villa Binimi is leuk, ook de locatie is top. De hoofdstad van het eiland, Mahón, ligt op 8 km afstand (leuk om te bezoeken). Vanaf het huis is het vijf minuten lopen naar drie rustige, natuurlijke zwembaden en ongeveer tien minuten lopen naar de turquoise wateren van het strand van Binibeca en het beroemde witte vissersdorp Binibeca Vell. Iets verder is de baai van Binidali, waar je aan het eind van de dag voor een zeebad naartoe gaat (aanrader). Voor de kids is een bezoek aan het Splash waterpark een must. Op slechts 10 minuten van het huis met de auto, biedt het park een ruime keuze aan glijbanen en zwembaden voor alle leeftijden.

Zie villa exclusive menorca op Instagram voor meer foto’s.