6 april 2024, door Rosa Ledel

De leukste én betaalbare vloerkleden: een lijstje met inspiratie

6 april 2024, door Rosa Ledel

De leukste én betaalbare vloerkleden: een lijstje met inspiratie

Het kiezen van een vloerkleed.... Waar beginnen we in deze  jungle? De voordelen zijn duidelijk: sfeer, isolerend, het zorgt voor akoestiek, en het geeft een huiselijk gevoel. Een vloerkleed verbindt al het anders moois in je huis en zo kunnen we nog wel even door. Ze zijn koop bij elke woonwinkel en daarom is er stiekem veel te veel keuze.

De zoektocht naar voordelige, maar leuk voerkleed deden wij voor je. En dus schreven we een lijstje met vijf leukste en betaalbare vloerkleden.

Vloerkleed Lio - Wehkamp Home

Vloerkleed Lio - Wehkamp Home

Kleur toevoegen aan je interieur is altijd een goede keuze. Kleur, kleur, kleur en nog eens kleur. Wij houden ervan. Toch is thuis een plek waar je ultiem moet kunnen ontspannen. Te veel kleur kan chaotisch werken. Dit vloerkleed Lio is de perfecte optie als je een combinatie zoekt tussen rust en kleur.

Heb je kids die de hele dag lopen te spelen, kleuren en met hun schoenen door het huis lopen? Met een materiaal van 100% katoen is dit een kleed wat je perfect schoon kunt maken, kies je voor een kleiner kleed dan kun je hem zelfs in de was gooien.

49,99 Vloerkleed Lio

Vloerkleed Cavallino - Gamma

Vloerkleed Cavallino - Gamma

Into pink? Bij de Gamma hebben ze de Barbie trend helemaal begrepen. Dit stoffen kleed met een kleine print vinden wij het perfecte cozy roze vloerkleed. Zacht voor de voeten, staat leuk en geeft je ruimte de perfecte touch of colour. 

Boffen wij even, het kleed kun je nu scoren met maar liefst 70% korting.

149,00 Vloerkleed Cavallino

Vloerkleed Tibo - Benuta

Vloerkleed Tibo - Benuta

Hou je meer van beige, maar wil je het niet safe spelen en het simpel houden? Dit vloerkleed trekt direct de aandacht in een ruimte. Leuk voor in de woonkamer, slaapkamer of onder de eettafel. Noem het maar op.

Beige is niet onze favoriet, maar door de kleur van dit kleed kun je het perfect combineren in elk interieur. Lopen op wolken, daar staan de vloerkleden van Benuta bekend om.

67,95 – 321,95 Vloerkleed Tibo

Vloerkleed Odessa - Jotex

Vloerkleed Odessa - Jotex

Dit blauwe vloerkleed met een lichte, oranje touch is perfect voor in de slaapkamer. Wist je dat blauwe tinten het best tot hun recht komen in ruimtes waar ontspanning centraal staat? Nee, nu wel!

Blauw is een koude kleur, dit combineer je het mooist in een ruimte met warme materialen zoals hout. De eetkamer zou dus ook een mooie plek zijn voor dit vloerkleed. Je hoort het al, een perfect vloerkleed voor in elke ruimte.

109,00 Vloerkleed Odessa

Vloerkleed Izza - Blooming Ville via Hm Home

Vloerkleed Izza - Blooming Ville via Hm Home

Woon je niet zo groot of ben je opzoek naar een kleiner vloerkleed? Deze eyecatcher is hip, kleurrijk en heeft een heerlijke zebra print. Met een combinatie tussen beige, paars en ruffles aan de zijkant is dit een gezellig en speels kleed. Met een materiaal van katoen kun je dit kleed gemakkelijk in de was gooien.

139,00 Vloerkleed Izza