Nederland, Amsterdam19 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Coronaproof op stap: Volkshotel in Amsterdam komt met verschillende arrangementen

Nederland, Amsterdam, 19 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Coronaproof op stap: Volkshotel in Amsterdam komt met verschillende arrangementen

In deze gekke tijden komen er ook volop ontzettend verrassende initiatieven voorbij! Vinden we leuk. Zo ook het geval bij het Volkshotel in Amsterdam. Voor aankomende periode (herfst, corona, blabla) hebben ze verschillende ruimtes van het (enorme) hotel ingericht zodat je er tijdens deze tweede (nu nog, we hopen dat het zo blijft) halve lockdown toch op uit te kunnen. Glas wijn of een vers getapt biertje na acht uur? Hoe dan? Gewoon even verder lezen.

Arrangementen Volkshotel

Arrangementen Volkshotel

Corona ingerichte ruimtes in het Volkshotel dus, dat is het idee. Met een rooftopspa, een kelderbioscoop, resident DJ’s, co-not-so-co-working spaces en een grote woonkamer die gratis te gebruiken is. Hoef je dus helemaal nergens anders meer heen.

Volkshotel biedt vijf arrangementen aan. En wanneer je blijft slapen is een alcoholische versnapering gewoon mogelijk. Niet dat het daar om gaat natuurlijk maar het is wel een fijne plus aan dit hele verhaal. Even een voorbeeld: het Night Out Arrangement. Wat je dan allemaal kunt verwachten?  Een lekkere maaltijd, film in de omgetoverde bioscoop, (sit-down) dancing voordat je gaat slapen, in je eigen cabin, late checkout, gratis gebruik van de sauna, hot tubs, game room en werkruimte.

Nog één: het FeelGood Arrangement voor de mensen die wel wat relaxing tijd kunnen gebruiken is dit een goede optie. Één nacht in het Volkshotel met yoga, massages en een pokébowl lunch.

Je hoeft het hotel niet uit

Je hoeft het hotel niet uit

Want laten we eerlijk zijn, juist nu willen we er af en toe even tussenuit. Het advies is en blijft aankomende tijd: blijf zoveel mogelijk op dezelfde plek. Het Volkshotel heeft het hotel zo ingericht dat je voor één nacht of zelfs voor een heel weekend het hotel niet uit hoeft. Kortom: slim. En onder het motto: als je het doet, doe het dan goed ben je bij Volkshotel aan het juiste adres.

Wil je meer weten over die- vinden we zelf- te leuke arrangementen? Lees dan even hier.