Nederland, Amsterdam15 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Bar ALT, sjieke taferelen voor thuis, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 15 oktober 2020, door Anna Sophie Wellink

Bar ALT, sjieke taferelen voor thuis, Amsterdam

Tsja, uiteten zit er de aankomende periode even niet meer in (zegge en spreke 14 oktober 2020). Bij team Bart begint na één week de deur niet uit (voor een culinair feest) de boel al te kriebelen. Dan willen we weer onze fiets pakken en go go go. But ok, lang verhaal kort, wat zijn we blij met alle toprestaurants die (weer) komen met hun initiatieven zodat het voor ons horecatigoons aankomende maand (we hopen niet langer natuurlijk en gaan uit van het beste, want zo zijn we gewoon, positief en optimistisch) goed uit te houden valt. Hulde voor de horeca. Hulde voor lekker eten en drinken. Hulde voor alle supporters in de crazy tijden.

 

Bar ALT aan het Stadionplein in Amsterdam is er weer zo een voor op je lijst. Het liefst voor een uitgebreide avond met je loved ones, van beerparings bij je 8- gangen menu tot aan de lekkerste pasta met truffel en een goed glas wijn. Bij Bar ALT zit je goed. Helaas kunnen we er de aankomende tijd niet neer ploffen voor zo'n avond, maar we hebben goed nieuws, lees maar even verder.

Bar ALT

Bar ALT

Heb je iets speciaals te vieren of gewoon zin in een uitgebreid menu voor in het weekend?Snappen we. En de Bar ALT-ers ook. Daarom hebben ze een diner samengesteld voor die fuif aan huis. Iedere (top)kok met of zonder kookskills is in staat dit menu thuis op een professionele en chefwaardige manier op tafel te zetten. Hartstikke makkelijk: een paar ministappen en je kunt aanschuiven, we like. Voor 35 euro per persoon heb je een drie gangen menu met amuse en brood. Dat brood komt van onze vriend Maarten van Fort negen en alleen daarom raden we je die box al aan, da ge ut wit.

O, en mocht je Bar ALT nu niet kennen: de club staat bekend om hun beerparings. Oke, echte bierdrinkers zijn we bij Bart ook niet maar als we bij Bar ALT zijn bestellen we altijd op advies van toppers in the front de meest verse biertjes. Vinden we hier echt heel erg lekker. Goed nieuws: voor de biergeeks onder ons bij dat drie gangen menu voor thuis kun je gewoon bijpassende bieren bestellen. Liever wijn? No problemo, dat is ook mogelijk. Ben je vega of in de mood voor healthy food, ook geregeld, kaas plankje na? Got it. 

Het menu is te bestellen voor vrijdag, zaterdag en zondag. Bestel het drie gangen menu via de website, je kunt het gezellig en Coronaproof komen ophalen bij Bar ALT. En voor de luitjes buiten Amsterdam, bezorgen kan ook gewoon.