21 juni 2018, door Maartje

Voordat-ie weer weg-popt: de B&O pop-up store aan de Raadhuisstraat in Amsterdam

21 juni 2018, door Maartje

Voordat-ie weer weg-popt: de B&O pop-up store aan de Raadhuisstraat in Amsterdam

Ik wíl wel heel graag enorm van de gadgets zijn.... Heus. Alle nieuwste snifjes en snufjes uitproberen op de digi-markt. Maar nee hoor. eigenlijk heb ik slechts een aantal gadget-eske zaken die precies op 1 hand te tellen zijn: 1) altijd de nieuwste iPhone. 2) een goede camera. 3) mijn macbook (a.k.a. mijn leven). 4) een goede box. En 5) noise cancelling headphone. Maar die vijf moeten dan wel optimaal zijn en te allen tijde tiptop functioneren. En laten twee van de vijf zaken nu van B&O komen. Dus, voordat-ie weer weg-popt: op naar de B&O pop-up store aan de Raadhuisstraat in Amsterdam.

B&O pop-up store

B&O pop-up store

Dat is puik nieuws, die pop-up store aangezien de winkel onder hetzelfde dak huist als de Pelican Studio aan de Amsterdamse Raadhuisstraat. Een plaatje van een winkel (en o zo fotogeniek) en met de aanwezigheid van B&O wordt de zaak er zo mogelijk nog knapper op.

‘Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean’ noemt het merk de tijdelijke winkel zelf. Dat zijn fraaie woorden natuurlijk, maar wat je daar vooral over moet weten is dat de mooiste, pastelkleurige (B&O heeft altijd de allermooiste kleuren! Naast dat een en ander perfect functioneert de belangrijkste reden waarom ik zo van dit merk houd) items er uitgestand liggen en je een en ander mag betasten (oke, en uitproberen) voordat je besluit wat aan te schaffen (dikke kans namelijk dat je dat gaat doen, eenmaal binnen).

In de pop-up shop ligt de wederom woest-aantrekkelijk spring/summer 2018 collectie.Limited edition speakers en headphones bijvoorbeeld, de makelaarij geïnspireerd door de kleuren van de oceaan. Of de Amsterdamse grachten. Dat mag je er ook in zien. Knap. Godvergeten knap.

De Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean is nog tot 5 augustus 2018 open. Het adres: Raadhuisstraat 35, Amsterdam