28 februari 2023, door Ad Vertorial

De lente hangt in de lucht en dat vieren we met Voyage Vétiver

28 februari 2023, door Ad Vertorial

De lente hangt in de lucht en dat vieren we met Voyage Vétiver

De lente hangt in de lucht én in je neus. We zijn dol op de geuren van vers gemaaid gras, bloesem en narcissen. Dit jaar voegen we er nog een aan de lijst toe; Voyage Vétiver, de nieuwste geur van Marie-Stella-Maris. De Nederlandse knappe koppen achter dit merk weten als geen ander hoe ze lekkere producten op de markt moeten zetten.

Voyage Vétiver

Voyage Vétiver

Marie-Stella-Maris staat bekend om het creëren van geuren met unieke geurtonen die net even anders dan anders zijn. Dat hoeven er echt niet veel te zijn, ook hier geldt: less is more. No.7 Voyage Vétiver is de allernieuwste geur in hun assortiment. En inderdaad, ze ruikt naar vakantie. De geur is namelijk geïnspireerd op de kust. Het resultaat? Een mix van zilte zeewind, citrus tonen, vetiver en muskaatsalie. Zegt je misschien niet zoveel, maar wanneer je het ruikt snap je vast waar we het over hebben. Lekker fris, kruidig en houtachtig. Dat wil je op je huid én in huis. Geurstokjes in een stylish verpakking staan een stuk leuker dan een plastic luchtverfrisser in het stopcontact.. De Voyage Vétiver collectie heeft voor ieder wat wils: denk aan handsoap, geurstokjes, bodywash, roomspray of de hand gift set (leuk als cadeau). Ook goed om te weten is dat alle producten van Marie-Stella-Maris vegan zijn en dat er voornamelijk gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

 

Happy Hour at the Refill Bar

Happy Hour at the Refill Bar

Dat water centraal staat is geen toeval. Marie-Stella-Maris vindt dat iedereen toegang zou moeten hebben tot schoon water. Daarom doneren ze een deel van de omzet aan duurzame schoon waterprojecten. Om hun eigen impact op het milieu te beperken werken ze voornamelijk met hervulbare verpakkingen. Goed voor de wereld én voor je portemonnee. Iedere woensdag middag tussen 13.00 en 18.00 kun je namelijk terecht bij de Refill Bar in de winkel om je lege verpakking te laten navullen voor de helft van de nieuwprijs. Katsjing. Geen zin om speciaal naar de winkel te gaan? De handzepen en body washes kun je ook gewoon thuis bijvullen uit een refill pouch.

Marie-Stella-Maris