19 augustus 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Vanessa de Kock-Erasmus

19 augustus 2016, door Maartje

De Vrijdag Vragen: Vanessa de Kock-Erasmus

Vandaag in de Vrijdag Vragen maken we kennis met Vanessa de Kock-Erasmus, onderneemster en moeder van twee zoontjes. Vanessa organiseert verschillende evenementen onder de naam November Concepts & Events, waaronder het 100% Mama Event, en is eigenaresse kan het kinderkledingmerk Little Indians.

Wat vind je de allerleukste plek om met vrienden en kroost te borrelen?
"In het park bij een leuke tentje waar de kids lekker kunnen spelen en wij heerlijk kunnen borrelen.

Wat neem je steevast mee als je met je mini de deur uit gaat?
"Ik neem vaak de hydrofiel luiers van Little indians mee, handig als deken om op te zitten, of om te slaan als het koud is, maar ook als we gaan zwemmen. De kids kunnen zich opdrogen en het voordeel is dat de doeken ook weer snel droog zijn."

Wat vind je de beste vakantiebestemming voor het gezin?
"Qua verre vakantiebestemming ben ik fan van Bali, de mensen zijn zo lief voor kinderen. Maar dichterbij is een europees land met strand altijd goed. Ik ben fan van Spanje, dus van Barcelona, Mallorca, Malaga tot Ibiza, je maakt me er altijd blij."

In welk kledingmerk kun jij je kind uittekenen?
"Jimmy is altijd leuk in Little Indians en Dayne houdt ook van de basics, maar verder zijn favorieten Bobo Choses, soft gallery, Pop up Shop en voor Dayne Finger in the Nose."

Wat is de ultieme wannahave voor de kinderkamer?
"Een krijtbord is altijd fijn, de kids kunnen zich uitleven maar dan niet op de net geverfde muren!"

Wat is de gouden eettip voor kinderen?
"Mijn ouders zijn Arubaans en eten daarom veel rijsgerechten met groenten. Lekker alles door elkaar. Dus eenpansgerechten zijn altijd goed. Handig voor moeders en de kids krijgen ongemerkt altijd wel wat gezonds binnen. Alhoewel die van mij toch wel van groente houden."

Welke moeder inspireert jou het meest?
"Ik heb niet een specifieke moeder die me inspireert, maar meer respect voor moeders in het algemeen, It’s a tough job, but somebody’s got to do it. Speciaal de alleenstaande moeders, maar ook vaders. Echt respect, want tegenwoordig is het toch alle ballen hoog houden en soms heb je dan toch even tijd voor jezelf nodig, want dan juist lastig is. Combineren van gezin, sociaal leven en een carrière is echt een rat race en iedereen doet het op zijn/haar manier."

Tip
"Op 12 en 13 november organiseren we het 100% Mama event, een must voor alle moeders die lekker willen shoppen voor haarzelf en kind."