22 oktober 2017, door Maartje

Webshop: Gras onder je voeten

22 oktober 2017, door Maartje

Webshop: Gras onder je voeten

Oke oke, nóg maar een webshop dan, een Nederlandse. Omdat moeders met tijd en smaak blijkbaar allemaal een webshop of een merkje beginnen voor het kroost, en blijkbaar allemaal nog kunnen overleven ook. Niet erg hoor, begrijp me niet verkeerd, daar plukken wij de vruchten van, maar wie voor het eerst zwanger is, such as your truly, valt van de ene verbazing in de andere. HOE VEEL is er te koop voor het kleine grut?! Ja, dat wist ik heus wel, ik heb niet onder een steen geleefd. Maar man! En - pardon my french - bijna alles is GVD leuk en mooi en knap en wil ik hebben. Tot zover dit relaas, over naar Gras onder je Voeten, het onderwerp van gesprek (geen idee of Gras onder je Voeten gestart is door een frisse moeder met koopjeuk hoor, dat is gewoon een aanname)

Zelf zeggen de Gras onder je Voeten-aren dit over hun site: De collectie van Grasonderjevoeten is anders, verfrissend en kleurrijk. Unieke producten voor je babyuitzet, de babykamer of voor in de kinderkamer. Vrolijke babykleertjes, grappige kinderkamer accessoires, mooie lampen, praktische opbergmogelijkheden, vloerkleden, muurstickers en veel meer bijzonders'.

Barts Boekje - gras onder je voeten 2

En daar hebben ze een punt. Want hoewel we op de site echt wel weer meer van hetzelfde voorbij zagen komen, en ook echt - sorry mensen van Gras onder je Voeten - een hoop zaken die er bij ons niet inkomen, heeft de site een dusdanig uitgebreid aanbod dat je er onmogelijk niet slagen kunt, voor het leuks dat je hebben wil (maar niet perse moet) en van die zaken die gewoon moeten (schijnt).

Barts Boekje - gras onder je voeten

Een mammoet van een webshop eigenlijk die je als (bijna) moeder bijna niet een keer voorbij kan hebben zien komen (kan hebben zien komen... jaja).

Ook een optie op de site: de Geboortelijst. Een lijst die je naar vrienden en familie kunt sturen om te voorkomen dat je allerlei spul dubbel (of: stom!) krijgt. Handig, maar wat ons betreft ook altijd een beetje een gevalletje 'gegeven paard in de bek'. Maar het kan dus op Gras onder je Voeten, en dat is goed om te weten.