Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 19-05-2019
  • Barts Bruiloft, Barts Bruiloft

Weer als nieuw: Hannekes Boot 2.0

Weer als nieuw: Hannekes Boot 2.0

Hannekes Boot bestond al, liggend naast Hannekes Boom. Maar nu nog leuker, want ze hebben de boel verbouwd. In die boot dan. En we zijn stiekem best onder de indruk. Nog niet met eigen ogen gezien. Wel de kiekjes bekeken en impressed. Eerste wat we dachten: ideaal voor je bruiloft.

Ok, eerlijk toegegeven. Hannekes Boom dacht ook gelijk dat dit een mooie bruiloftslocatie is. En daar is de boot ook een beetje op ingericht.

Deze boot was sowieso al fantastisch. De ligging, de ruimte die het heeft. En nu beste boven beter. 2.0 trouwen dus. De ruimte boven is ideaal voor een ceremonie. De lichtinval is er prachtig. Beneden kan je een intiem diner houden. Of dit ombouwen tot partyboot. Dat laatste heeft onze preferentie (you know us). Zitten minder raampjes in dus ongegeneerd overgaan op karaoke later op de avond is ook veilig. Hannekes Boom is trots! En wij zijn enthousiast.