Nederland31 juli 2023, door Kim ten Have

Welvaere, een hottub in je eigen tuin

Nederland, 31 juli 2023, door Kim ten Have

Welvaere, een hottub in je eigen tuin

Een hottub in je eigen tuin is om meerdere reden een goed idee. Als het even kan, wel een hele knappe natuurlijk. In comes Welvaere in Nijkerk, de plek voor je eigen tuin-wellness walhalla. Verwacht een breed scala aan verschillende soorten (Ducktub) hottubs, barrelsauna's en ander moois voor in de tuin, allemaal een feestje voor het oog door een portie vakmanschap waar je bang van wordt. Een heuse eyecatcher in elke tuin met een buitenkant van duurzaam en sfeervol thermohout. Het past perfect bij al het groen in de zomer en net zo mooi bij sneeuw in de winter, voor elk seizoen dus. Ja, je hoort het goed - het hele jaar door winnen!

 

Keuze is ook reuze: een ronde vorm of vierkant, dat is helemaal aan jou en de grote van je gezelschap. De Ducktubs hottubs zijn er voor twee tot twaalf personen. Met wie waag jij een plons?

Bubbelen op verschillende manieren

Bubbelen op verschillende manieren

Welvaere ontwerpt én produceert alles zelf. U roept, zij draaien. Met bloed zweet en tranen hebben ze deze parels ontworpen. Keuze uit the best of the best met verschillende opties voor het verwarmen van het water: houtgestookt, elektrisch, hybride en zelfs met een biodieselkachel. En er nog is meer: ze bieden verschillende inbouwopties aan zodat de hottub naadloos in jouw buitenruimte past. Of je nu een tuin of een knus dakterras hebt, er is een oplossing.

Elektrische Hottub

Zet de champagne maar koud

Zet de champagne maar koud

Maar waarom iedereen eigenlijk een hottub zou moeten hebben? Het is relaxen to the max. In de buitenlucht in de zon, als het sneeuwt of in de avond om sterren te kijken. Eén ding is zeker: het is de ideale plek om een fles champagne te poppen, een verfrissende plons te nemen of op te warmen na een sneeuwbalgevecht. Een perfect plaatje voor een borrel: van een zomerse cocktail tot een winterse glühwein: in een hottub is het beter. Potje drijvende kaarten of een borrelboot op de verlanglijst en de cirkel is rond. Cheers to the good life!

Met het hele gezin

Met het hele gezin

Ook heel handig (helemaal voor de lui met koters): spelletjes in de hottub! Van een watergevecht tot een spannend potje met drijvende speelkaarten, maak het zo gek als je wilt. Het is sowieso een feestje om je eigen mini-zwembad in de tuin te hebben. Even niet het gezeul naar het zwembad, nee gewoon alles thuis en in huis. Het ideale van een hottub is ook dat je het kunt aanpassen aan de behoeften en veiligheid van je kids. Temperatuur van het water regel jezelf, genoeg comfort door de ergonomische vorm en altijd een oogje in het zeil houden terwijl jij ontspant.

Wellness plaatje rond met een BBQ, sauna of pizzaoven

Wellness plaatje rond met een BBQ, sauna of pizzaoven

Als je het complete wellness plaatje wilt creëren en je tuin helemaal wilt pimpen, dan hebben ze nog veel meer. Afhankelijk hoe diep je buidel tast, maar we zouden hier met liefde wat dieper voor grabbelen. Van houten buitensauna’s, buitendouches, BBQ’s tot echte oldskool pizzaovens!

Rollend van de sauna, de buitendouche naar bubbelend je hottub in. Trek je schort aan en wordt de nieuwe grillmaster van de BBQ of haal de innerlijke pizzabakker naar boven. Met al deze luxe in je eigen tuin is het dé hotspot voor alle feestjes.

Even testen? Ze staan al klaar met een bakkie koffie bij Welvaere in Nijkerk.

Welvaere