10 oktober 2017, door Maartje

Wet van Weber Editie 2

10 oktober 2017, door Maartje

Wet van Weber Editie 2

Wet van Weber, we hadden het er hier al eerder over, is het initiatief van familie-catering-bedrijf All Class Catering, een club – vader, zoon, twee dochters en, voor de balans, een ‘personeelslid’ (tussen haakjes, ik kan met namelijk niet voorstellen dat de niet-familie-man als personeel bestempeld wordt, maar kan even geen ander woord bedenken) – gepassioneerde mensen die de lekkerste en bovendien ook meest good looking catering verzorgd voor verschillende evenementen (een bruiloft of een écht goede, smaakvolle bedrijfsfuif bijvoorbeeld).

Tsja, en al die feesten, die brengen je natuurlijk op ideeën voor je eigen fuif. En hoe jij dat dan zelf in perfectie zou uitvoeren. Van het een kwam het ander en het resultaat werd Wet van Weber, bedacht door de gehele familie Reizevoort met vader als chef aan het hoofd. Noem het een pop-up concept dat ervaart als een kleinschalige, intieme (boeren)bruiloft – zo een waarvan je zou willen dat je ‘m meer dan eens mee kon maken.

Barts-Boekje- wet van weber 1

Het idee is simpel (want simpele ideeën zijn het moeilijkst, en altijd het best): een culinaire bijeenkomst voor maximaal 24 man die samen aan 1 lange tafel zitten op een unieke locatie (waar? dat is geheim tot de dag daar is, ook leuk. Tipje van de sluier: de familie komt uit Leiden en omgeving dus meestal vinden ze daar een originele locatie – een boerenschuur, een oude brouwerij, een verlaten huis – van dat).

Verwacht eten waar je je tafelgenoot bij aflikt, de hele avond door, en – uiteraard – heerlijke wijnen on the side. Kost dat? 125 euro pp. Waarvoor je dus een hele avond zoet bent. Verwacht overigens ook een sociale bijeenkomst: bij binnenkomst is het handen schudden en verhalen uitwisselen, mits je daar zin in hebt. Gezellig, maar niks moet (al gaat het best wel heel erg vanzelf, remember het ‘bruiloft’ idee)

Barts-Boekje-wet van weber

En er is een nieuwe datum! Wet van Weber Editie 2. Mét (vegetarische) lunch dit keer en wel op vrijdag 3 november 2017 (lunch en diner) en zaterdag 4 november 2017 (diner).

O! En als je geen alcohol mag of wil, omdat je moet rijden bijvoorbeeld, geef dat dan vooral vooraf al even aan: nog nooit (maar echt nog nooit!) zagen we zoveel originele en verbluffend lekkere alcoholvrije drankjes voorbij komen, gepresenteerd als een cocktail, zonder de zoete smaak. Hulde.

O! Nummer 2: dochter Danielle is verantwoordelijk voor de beeldige foto’s, check @dochtervandechef)

O! En ‘o!’ nummer 3, ik zou hem bijna vergeten: de live muziek is fan-tas-tisch en onvermoeibaar. Fingers crossed dat singer song writer Koert Witteman in november ook weer van de partij is.

wetvanweber.nl