4 augustus 2017, door Maartje

Wet van Weber – pop-up diner

4 augustus 2017, door Maartje

Wet van Weber – pop-up diner

Als er ons deze maand érgens op verheugen, dan is het deze nieuwe, (en nu al fantastische) pop-up wel: Wet van Weber. Mee eens, dat behoeft wat uitleg. Hebben we: Wet van Weber is het initiatief van familie-catering-bedrijf All Class Catering, een club gepassioneerde mensen die - maar heus, kijk maar eens op de site, de lekkerste en bovendien ook meest good looking catering verzorgd voor verschillende evenementen (je wil ze voor je bruiloft, of écht goede, smaakvolle bedrijfsfuif).

Barts-Boekje-Wet van Weber 1

Tsja, en al die feesten, die brengen je natuurlijk op ideeën voor je eigen fuif. En hoe jij dat in perfectie zou doen. En dus bedacht de familie Reizevoort (dochter Danielle maakt de beeldige foto's, check @dochtervandechef) een pop-up concept die vóelt als een kleinschalige, intieme boerenbruiloft - zo een waarvan je zou willen dat je 'm meer dan eens mee kon maken.

Het idee is simpel (want simpele ideeën zijn het moeilijkst - mooi): een culinaire bijeenkomst voor maximaal 24 man die samen aan 1 lange tafel zitten op een unieke locatie (waar? dat is geheim tot de dag daar is, ook leuk. Tipje van de sluier: je kunt er met openbaar vervoer komen en het is niet in Amsterdam). Verwacht eten waar je je tafelgenoot bij aflikt, de hele avond door, en - uiteraard - heerlijke wijnen on the side.

Kost dat? 125 euro pp
Wanneer? Vooralsnog staan er twee avonden gepland: 30 augustus 2017 vanaf 18:00 uur en 31 augustus 2017 vanaf 18:00 uur.

Meer van dattum? Lees ook dit: Botanical Dinner Series

Barts-Boekje-wet van weber 2

Nog even wat ze daar zelf over zeggen, toch vaak het helderst: "Wij beginnen ons verhaal letterlijk bij het begin en de oorsprong van, volgens ons, de beleving van een avond dineren. We nemen u mee op een avontuur waarbij we al uw zintuigen zullen prikkelen. De focus van deze avond ligt voor 100% op proeven, stimuleren en genieten. Het serviceniveau, de entourage en de sfeer zal uniek zijn".

Wij willen het. Wet van Weber