24 oktober 2023, door Maartje

Wet van Weber – pop-up diner

24 oktober 2023, door Maartje

Wet van Weber – pop-up diner

Back in the days, in 2017, schreven we het al: "als er ons deze maand érgens op verheugen, dan is het deze nieuwe, (en nu al fantastische) pop-up wel: Wet van Weber". Dat was 2017, en nu, een heel aantal jaar later, is het nog steeds een van de pop-up der pop-ups. Dat behoeft wat uitleg. Hebben we: Wet van Weber is het initiatief van familie-catering-bedrijf All Class Catering, een club gepassioneerde mensen die - maar heus, kijk maar eens op de site, de lekkerste en bovendien ook meest good looking catering verzorgd voor verschillende evenementen (je wil ze voor je bruiloft, of écht goede, smaakvolle bedrijfsfuif), of kinderfeestje

Tsja, en al die feesten, die brengen je natuurlijk op ideeën voor je eigen fuif. En hoe jij dat in perfectie zou doen. En dus bedacht de familie Reizevoort (dochter Danielle maakt de beeldige foto's, check @dochtervandechef) een pop-up concept die vóelt als een kleinschalige, intieme (boeren)bruiloft - zo een waarvan je zou willen dat je 'm meer dan eens mee kon maken.

Het idee is simpel (want simpele ideeën zijn het moeilijkst - mooi): een culinaire bijeenkomst voor een kleine club mensen die samen aan 1 lange tafel zitten op een unieke locatie (waar? dat is geheim tot de dag daar is, ook leuk). Verwacht eten waar je je tafelgenoot bij aflikt, de hele avond door, en - uiteraard - heerlijke wijnen on the side.

Wet van Weber

Wet van Weber

En Wet van Weber gaat door! Gelukkig maar. Sterker nog: de familie is sterker dan ever. Plus: omdat er toch mensen zijn die het wat al te spannend vinden om helemaal niks te weten van het hoe en waar, laten de luitjes deze keer weten dat het diner in het teken zal staan van asperges en dat de setting wordt opgebouwd in de vertrouwde kas in Zoeterwoude (vaste Wet van Weber gangers zijn hier al eerder geweest, waarvan acte, en het is een toplocatie!)

Nog even wat ze daar zelf over zeggen, toch vaak het helderst:Wij beginnen ons verhaal letterlijk bij het begin en de oorsprong van, volgens ons, de beleving van een avond dineren. We nemen u mee op een avontuur waarbij we al uw zintuigen zullen prikkelen. De focus van deze avond ligt voor 100% op proeven, stimuleren en genieten. Het serviceniveau, de entourage en de sfeer zal uniek zijn”.

Je wil het. Wet van Weber