24 november 2020, door Maartje

win de XL alice de Vos pop en haar hele mini familie van liliputiens

24 november 2020, door Maartje

win de XL alice de Vos pop en haar hele mini familie van liliputiens

Een van de dingen waar we nooit (echt) over nagedacht hadden, en die we zéker niet verwacht hadden, is dat we het eigenlijk hartstikke lastig vinden om leuk speelgoed te kopen. Zeker voor jongetjes - Maartje talking here, maar ik mag uit naam van alle Barts Boekje moms spreken weet ik toevallig - is het gewoon best lastig om leuke (duurzame) dingen te vinden waar ze niet binnen anderhalve minuut op uitgekeken zijn. En nee, we willen geen 1000 speeltjes die zo weer op de afvalberg belanden. Lastig!

Al vanaf zijn geboorte slaag ik vaak bij Lilliputiens.be, een Belgische speelgoedmerk met superleuke, educatieve en gewoon vrolijk speelgoed waar ze wat aan hebben én dat ik vaak doorgeef (want het blijft mooi en iedereen vind het leuk). Het bedrijf bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar! Ook dat vinden we leuk want dat betekent bakken aan ervaring en jaren van naar kinderen kijken en ontdekken wat zij echt leuk vinden. Dat merk je!

wie jarig is trakteert!

wie jarig is trakteert!

Wie jarig is trakteert! Daarom mogen we deze te gekke XL knuffel (€64,99) en een Alice de Vos mini-familie (€34,99  weggeven (super cute: drie kleine vosjes die in een slaapzakje tegenwoordig overal mee naar toe gesleept worden)!

Hoe je mee doet lees je via instagram!

Lilliputiens laat kinderen al 25 jaar spelend groeien en is dé expert in het maken van vrolijk en verrassend speelgoed, waarmee kinderen de wereld om zich heen leren ontdekken. Precies dat wat het merk meegeeft, vormt de basis voor de ontwikkeling van ‘de kleintjes’. Het merk maakt niet alleen vrolijk evolutief speelgoed, het blijft zelf ook nieuwsgierig. De open en creatieve blik zorgt voor groei, knowhow en vooruitgang. Zodat Lilliputiens het mooiste speelgoed kan blijven maken.

En over Alice de Vos en haar familie? Die gaan dus na een dagje picknicken heerlijk slapen in hun knusse driepersoonsbed. Vergeet niet om ze eerst uit te kleden! De kleertjes gaan gemakkelijk aan en uit. Het bedje met vossen rol je heel handig op. Zo kan het overal mee naar toe en beleeft je kindje overal vrolijke vossenavonturen.