20 september 2019, door Margaux van der Mieden

WINNEN: Een jaar lang gratis eten bij de Foodhallen in Amsterdam

20 september 2019, door Margaux van der Mieden

WINNEN: Een jaar lang gratis eten bij de Foodhallen in Amsterdam

Het is fissa bij de Foodhallen! Foodhallen Amsterdam bestaat namelijk vijf jaar en dan mag er uitgepakt worden. Om te beginnen: het verjaardagsfeestje dat de Foodhallen geeft (zeg maar gerust FEEST) duurt maar liefst 3 dagen. Geen gepiep en paniek bij de deur: iedereen is uitgenodigd. Waar vind je het tegenwoordig nog. Maar hou je vast, nu komt het beste: onze oren gingen namelijk meteen klapwiekeren toen wij hoorden dat je een jaar lang eten kunt winnen bij Foodhallen Amsterdam (t.w.v. €2000). Waar, wanneer, hoe laat en hoe?

Foodhallen Amsterdam 5 jaar

Foodhallen Amsterdam 5 jaar

Wanneer: noteer vrijdag 4 oktober 2019
Waar: easy peasy lemon squeezy, bij de foodhallen Amsterdam zelluf natuurlijk
Hoe laat: 17:00 – 01:00

Hoe: feestvierders zetten zichzelf op de gastenlijst door zich online aan te melden. Wanneer je dit heb gedaan, maak je automatisch al kans op dat jaar lang gratis eten. Appeltje eitje toch. Zoals het hoort op je verjaardag, trakteert Foodhallen de aangemelde aanwezigen op een token voor drankje. En wat krijgen we dan? Jubileumbier natuurlijk. Dit speciale biertje is in samenwerking met Two Chefs Brewing gemaakt voor het vijf jarige bestaan van de Foodhallen. De naam wordt overigens pas bekend gemaakt op het fuifje

Verder word je vast ook, net als wij, blij bij het zien van de line-up. Niemand minder dan Géza & DIO en DJ Irwan zullen aanwezig zijn. Bestel maar alvast die tijdmachine, want dit klinkt toch allemaal te leuk. Al dat dansen zat? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om ouderwetse spelletjes te spelen zoals food vissen, XXL kluisjesmemorie, het rad van fortuin en de grijpmachine. Om het nog interessanter te maken: iedereen kan prijzen winnen bij het spelen van de spellen.

Kleine sidenote: zorg er wel voor dat je niet teveel bier in je mik heb voor 22:00. Grote kans dat precies dan bekend wordt gemaakt wie de lucky one is die een jaar lang mag vertoeven bij Foodhallen in Amsterdam.

Te druk op 4 oktober? Niet getreurd. Op 3 en 5 oktober is er ook feest bij de Foodhallen en beide dagen zullen er een hoop artiesten aanwezig zijn.

Voor vrijdag 4 oktober zijn er een beperkt aantal kaarten dus wees er Speedy Gonzales bij. Hieronder nog een linkje om de tickets te bestellen.  

Foodhallen Amsterdam